Рум’яні зовні та м’які всередині, ці конвертики ситні, ароматні та не розвалюються. Кляр робить лаваш ніжним і приємним на смак.
Подавайте теплими або холодними – із зеленню, томатним соусом або ложкою густого огіркового салату. Щоб його приготувати, натріть огірки, відіжміть зайвий сік і змішайте з часником, зеленню та олією.
У непісні дні можна додати ложку йогурту – салат вийде більш м’яким і ніжним.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якщо телефон упав у воду, діяти потрібно негайно. Розповідаємо, як підвищити шанси на порятунок пристрою.
Українці, які тимчасово живуть за межами країни та отримують пенсію зобов’язані проходити щорічну фізичну ідентифікацію.…
У понеділок, 4 серпня, у східних та північно-східних областях, вдень також місцями у західних регіонах…
Чи варто вживати якихось захисних заходів? Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику.
Середина літа - чудовий час, щоб нарешті завершити розпочате, прислухатися до себе і не забути…
Хочете запастися смачною овочевою закускою на зиму? Спробуйте приготувати кабачкову ікру за простим рецептом: ароматні…