Рум’яні зовні та м’які всередині, ці конвертики ситні, ароматні та не розвалюються. Кляр робить лаваш ніжним і приємним на смак.
Подавайте теплими або холодними – із зеленню, томатним соусом або ложкою густого огіркового салату. Щоб його приготувати, натріть огірки, відіжміть зайвий сік і змішайте з часником, зеленню та олією.
У непісні дні можна додати ложку йогурту – салат вийде більш м’яким і ніжним.
Вас також можуть зацікавити новини:
Закон дозволив громадянам старшим за 60 служити в ЗСУ.
Самовільне підключення до електромережі є порушенням, яке може потягнути на солідний штраф. Якщо не сплатити…
Уряд пообіцяв освітянам до кінця року доплати за важкі умови праці. Розповідаємо, що отримають вчителі…
19 вересня температура повітря поступово підніметься.
З 1 жовтня 2025 року Національний банк України почне поетапно вилучати з обігу ще одну…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?