Рум’яні зовні та м’які всередині, ці конвертики ситні, ароматні та не розвалюються. Кляр робить лаваш ніжним і приємним на смак.
Подавайте теплими або холодними – із зеленню, томатним соусом або ложкою густого огіркового салату. Щоб його приготувати, натріть огірки, відіжміть зайвий сік і змішайте з часником, зеленню та олією.
У непісні дні можна додати ложку йогурту – салат вийде більш м’яким і ніжним.
Вас також можуть зацікавити новини:
Святкуйте спокійно, знаючи, що точно виведете будь-які плями після застілля! Пропонуємо найпростіші й найефективніші способи…
Безпека даних на сьогодні чи не найголовніша вимога, яка висувається як до особистого так і…
Домашнє печиво у формі різдвяного віночка одразу створить святковий настрій і доповнить різдвяну атмосферу.
Уже незабаром в Україні різко похолодає. Коли саме чекати морозів за прогнозами синоптиків?
Уряд ухвалив важливе рішення щодо людей з інвалідністю. Їм збільшують одну з наявних допомог, а…
Через чергові обстріли РФ в одній з областей ускладнено рух транспорту. Українцям пропонують альтернативні маршрути.