Рум’яні зовні та м’які всередині, ці конвертики ситні, ароматні та не розвалюються. Кляр робить лаваш ніжним і приємним на смак.
Подавайте теплими або холодними – із зеленню, томатним соусом або ложкою густого огіркового салату. Щоб його приготувати, натріть огірки, відіжміть зайвий сік і змішайте з часником, зеленню та олією.
У непісні дні можна додати ложку йогурту – салат вийде більш м’яким і ніжним.
Вас також можуть зацікавити новини:
Щось клацнуло у Всесвіті — і на горизонті замайорів Samsung Galaxy Flip 7. Ще не…
17 червня буде тепло, але вітряно. У північних та східних областях очікуються дощі, на решті…
Чи будуть геомагнітні заворушення у цей день - що про це говорять фахівці.
Залишили телефон на зарядці під подушкою? Це не тільки шкідливо для батареї, але може бути…
З віком виникають системні проблеми, які не можна вирішити заочною консультацією та самостійним лікуванням. Треба…
В Одесі відшуміло чергове незвичайне свято. "Зріла краса" - так називається фестиваль, який проходив в…