Один із найкращих способів — швидко обсмажити його на сковороді з часником. Такий гарнір зберігає вітаміни, залишається соковитим та легким, а готується лише за кілька хвилин.
Продукти (на 2 порції):
Читайте також:
Виплати біженцям з України до водної з країн ЄС продовжаться як мінімум до 2027 року:…
Якщо любите голубці, але не хочете возитися з капустяним листям - цей рецепт для вас.…
Під час відключень електроенергії головне - не розгубитися. Варто знати, де поруч можна знайти тепло,…
Власники житла часто помилково вважають, що прописка мешканця може надати йому майнові права. Проте у…
Знайома картина: відпрошуватися з роботи, стояти в черзі, а потім дізнатися, що бракує одного паперу.…
Ім’я Олена має давньогрецьке походження. У Стародавній Греції так звали богиню родючості та знамениту Єлену…