Один із найкращих способів — швидко обсмажити його на сковороді з часником. Такий гарнір зберігає вітаміни, залишається соковитим та легким, а готується лише за кілька хвилин.
Продукти (на 2 порції):
Читайте також:
Бутербродниця чи сендвічниця – незамінний помічник на кухні, особливо якщо в будинку є школярі чи…
Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…
Facebook став на шлях очищення: мільйони профілів видалені, і це лише початок. Розповідаємо, як не…
Тиждень подарує нам енергію, але й випробуватиме на міцність. Кому важливо пригальмувати, а кому діяти?
Українські чоловіки трудяться все життя, але шансу насолодитися пенсією у них майже немає. Причина -…
Простий рецепт смачної та поживної страви без борошняної — кабачки чудово замінюють макарони, а соус…