Українська кухня має чимало скарбів, але панський дерун із грибами — справжня перлина. Повірте, усі попросять добавки!
Раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з кабачків.
Вас також можуть зацікавити новини:
Важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Бутербродниця чи сендвічниця – незамінний помічник на кухні, особливо якщо в будинку є школярі чи…
Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…
Facebook став на шлях очищення: мільйони профілів видалені, і це лише початок. Розповідаємо, як не…
Тиждень подарує нам енергію, але й випробуватиме на міцність. Кому важливо пригальмувати, а кому діяти?
Українські чоловіки трудяться все життя, але шансу насолодитися пенсією у них майже немає. Причина -…