Спробуйте цей рецепт запіканки. Без м’яса, без картоплі – але дуже ситно, смачно і по-домашньому. А головне — мінімум клопоту: все змішав, залив у форму і в духовку.
Подавайте запіканку зі сметаною.
Якщо кабачки дуже соковиті, після віджимання їх можна злегка обсмажити на сухій сковороді 3-4 хвилини – це ще більше знизить вологу і додасть запіканці щільності та однорідності. А щоб страва вийшла особливо ароматною, додайте щіпку сухого часнику або улюблених пряних трав (наприклад, базиліка або орегано) у тісто.
Читайте також:
Багато хто вважає, що з виходом на пенсію робота закінчується. Але ж це міф. Закон…
Обманюємо самі себе. Лікарка розповіла, чому краще обмежити вживання солі з грубими кристалами.
Хочете отримати хороший урожай петрушки? Пенсійне їх під зиму. Розповідаємо, як це зробити правильно.
Посудомийна машина - це не просто побутовий прилад, а незамінний помічник на кухні, який економить…
Хочете поласувати чимось солодким, але зовсім немає часу для приготування? Цей неймовірно смачний кекс готується…
Жив, не жив, а платити мусиш. Чому суд при розгляді справи по комунальній заборгованості біженки,…