Спробуйте цей рецепт запіканки. Без м’яса, без картоплі – але дуже ситно, смачно і по-домашньому. А головне — мінімум клопоту: все змішав, залив у форму і в духовку.
Подавайте запіканку зі сметаною.
Якщо кабачки дуже соковиті, після віджимання їх можна злегка обсмажити на сухій сковороді 3-4 хвилини – це ще більше знизить вологу і додасть запіканці щільності та однорідності. А щоб страва вийшла особливо ароматною, додайте щіпку сухого часнику або улюблених пряних трав (наприклад, базиліка або орегано) у тісто.
Читайте також:
У вівторок, 3 червня, у західних, північних та місцями центральних областях очікується нестійка погода: пройдуть…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Як поводитися метеозалежним людям?
Трійця, одне з найбільших християнських свят, яке відзначають на п'ятдесятий день після Великодня. Тому свято…
Шпинат може бути не тільки корисним, а й справді смачним. Розкажемо, як швидко обсмажити його…
Ви регулярно відчуваєте мурашки або простріли в якійсь частині тіла? З'явився біль у відповідь на…
У понеділок, 2 червня, у Стамбулі (Туреччина) відбувся другий раунд переговорів між делегаціями України та…