Спробуйте цей рецепт запіканки. Без м’яса, без картоплі – але дуже ситно, смачно і по-домашньому. А головне — мінімум клопоту: все змішав, залив у форму і в духовку.
Подавайте запіканку зі сметаною.
Якщо кабачки дуже соковиті, після віджимання їх можна злегка обсмажити на сухій сковороді 3-4 хвилини – це ще більше знизить вологу і додасть запіканці щільності та однорідності. А щоб страва вийшла особливо ароматною, додайте щіпку сухого часнику або улюблених пряних трав (наприклад, базиліка або орегано) у тісто.
Читайте також:
Коли потрібно міняти ID-картку та паспорт-книжечку і як правильно оформити новий документ?
Ціни на тепличні овочі зростають. Чому вони подорожчали і чого чекати далі?
Пенсіонерам пропонують заповнити анкету, щоб отримати святкові солодощі. Як це зробити?
З 1 січня 2026 року прожитковий мінімум зросте для всіх категорій, що автоматично підвищить мінімальні…
Багато звичних нам кімнатних рослин здатні не тільки насичувати повітря киснем, але й активно очищати…
На новорічні свята без яскравого та апетитного салату — ніяк! Пропонуємо вам простий, смачний та…