Український кулінарний портал Shuba опублікував докладні поради із приготування тіста для домашньої піци.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для найсмачніших вареників.
Щоб домашня піца вийшла як у професіоналів, потрібно використовувати дуже високі температури в духовці. Але є кілька хитрощів, які допоможуть досягти потрібної текстури та насиченого смаку.
Потрібно звернути увагу на два простих прийоми:
Щоб було зручно переносити тісто на лист, його краще відразу розкачувати на пергаментному папері.
Перед випіканням рекомендується запекти тісто в духовці при температурі 220 °C протягом п’яти хвилин, а потім додавати начинку. Такий підхід робить піцу більш хрумкою та насиченою.
З розрахунку на 2-3 піци:
Читайте також:
Передаючи квартиру в обмін на догляд, людина похилого віку ризикує всім. Щоб договір довічного утримання…
В Україні готуються до значних змін у системі соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Уряд…
Городники відкрили секрет: після зрізання білокачанної, броколі та цвітної капусти на рослинах починають з’являтися нові…
Усього кілька простих інгредієнтів — і на столі з’являється східний десерт, від якого неможливо відірватися!
Росіяни скинули бомбу на селище Ярова Донецької області. Це сталося вдень 9 вересня 2025 року,…
Декому з водіїв терміново потрібно замінити номерні знаки. З чим це пов'язано та чим загрожує.