Український кулінарний портал Shuba опублікував докладні поради із приготування тіста для домашньої піци.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для найсмачніших вареників.
Щоб домашня піца вийшла як у професіоналів, потрібно використовувати дуже високі температури в духовці. Але є кілька хитрощів, які допоможуть досягти потрібної текстури та насиченого смаку.
Потрібно звернути увагу на два простих прийоми:
Щоб було зручно переносити тісто на лист, його краще відразу розкачувати на пергаментному папері.
Перед випіканням рекомендується запекти тісто в духовці при температурі 220 °C протягом п’яти хвилин, а потім додавати начинку. Такий підхід робить піцу більш хрумкою та насиченою.
З розрахунку на 2-3 піци:
Читайте також:
Скільки дадуть пенсії за 25 років стажу: чи реально отримати 10 тисяч
Економіст вказав на послаблення темпів інфляції та на адаптацію бізнесу до екстремальних умов. Одночасно він…
Навіть у теплому взутті ноги можуть мерзнути, але є простий спосіб утеплити їх без додаткових…
Кому належить право першої черги — і що робити іншим? Юрист пояснив, як ділять спадок…
Якщо хочете зробити швидкий, легкий і неймовірно кремовий торт, спробуйте цей рецепт — результатом точно…
Справжня зимова погода наближається до України — синоптики прогнозують помітне похолодання. До чого готуватися?