Український кулінарний портал Shuba опублікував докладні поради із приготування тіста для домашньої піци.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для найсмачніших вареників.
Щоб домашня піца вийшла як у професіоналів, потрібно використовувати дуже високі температури в духовці. Але є кілька хитрощів, які допоможуть досягти потрібної текстури та насиченого смаку.
Потрібно звернути увагу на два простих прийоми:
Щоб було зручно переносити тісто на лист, його краще відразу розкачувати на пергаментному папері.
Перед випіканням рекомендується запекти тісто в духовці при температурі 220 °C протягом п’яти хвилин, а потім додавати начинку. Такий підхід робить піцу більш хрумкою та насиченою.
З розрахунку на 2-3 піци:
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Складно уявити собі житло, в якому немає такого необхідного пристрою, як бойлер. У зв'язку з…
Катарівка – це важливий агротехнічний прийом, який стимулює розвиток глибоких коренів винограду і знижує ризики…
Втомилися від звичних дерунів? Спробуйте бульбовники – ця страва підкорить вас миттєво!
На дорогах з’явився знак, який викликає питання, а не штрафи. Розповідаємо, чому він важливий і…