Український кулінарний портал Shuba опублікував докладні поради із приготування тіста для домашньої піци.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для найсмачніших вареників.
Щоб домашня піца вийшла як у професіоналів, потрібно використовувати дуже високі температури в духовці. Але є кілька хитрощів, які допоможуть досягти потрібної текстури та насиченого смаку.
Потрібно звернути увагу на два простих прийоми:
Щоб було зручно переносити тісто на лист, його краще відразу розкачувати на пергаментному папері.
Перед випіканням рекомендується запекти тісто в духовці при температурі 220 °C протягом п’яти хвилин, а потім додавати начинку. Такий підхід робить піцу більш хрумкою та насиченою.
З розрахунку на 2-3 піци:
Читайте також:
Хочете трохи освіжитися під час літньої спеки? Цей рецепт точно врятує навіть у найнестерпнішу погоду.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародної організації. Куди звертатися для отримання виплат.
Деякі українські пенсіонери можуть отримати суттєве підвищення пенсійних виплат. Коли чекати цих змін.
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Куди звертатися за продуктовим набором.
У 2025 році, щоб вийти на пенсію за віком в Україні, потрібно мати відповідний страховий…
Більшість із нас часто забуває про перезавантаження смартфона. Але ця звичка здатна серйозно вплинути на…