Новини

Форшмак із сардин: готуємо найпростіший варіант улюбленої страви

Форшмак із сардин – це варіант знаменитої єврейської закуски, який можна приготувати з простих продуктів, що завжди є під рукою. Усе, що потрібно – трохи часу та блендер.

Раніше ми розповідали, як приготувати солоні кекси.

Інгредієнти

  • Рибні консерви (сардини) – 250 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Спеції та приправи – 1 ч. ложка

Приготування

  1. Відварюємо яйця до готовності, даємо охолонути й очищаємо.
  2. Зливаємо рідину з рибних консервів та відправляємо їх у блендер.
  3. Додаємо у блендер цибулю та яйця і все перемелюємо до однорідності.
  4. Додаємо у форшмак майонез та спеції. Намазка готова!

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Що буде, якщо залишати телефон на зарядці на ніч: пояснення експертів

Більшість користувачів ставить телефон на зарядку перед сном і знімає його лише зранку. Чи шкодить…

09/10/2025 08:12
  • Статті

У чому небезпека телевізора: правда, про яку багато хто мовчить

Телевізор став звичною частиною нашого повсякденного життя. Ми дізнаємося про новини, відпочиваємо за улюбленими фільмами,…

09/10/2025 06:30
  • Новини

Суд зобов’язав чоловіка повернути 22 тисячі гривень допомоги ВПО – у чому причина

Чоловік разом із донькою отримували державну допомогу на проживання як внутрішньо переміщені особи. Суд визнав…

09/10/2025 05:30
  • Новини

Чому жіноча стать живе довше: нове дослідження розкриває відмінності у тривалості життя

У різні епохи та культурах люди спостерігають одну закономірність: жінки живуть довше за чоловіків. І…

09/10/2025 05:01
  • Статті

Стратегія власника Domino Антона Шухніна: як розвивати свідомий бізнес

Продаж завжди залишався серцем роботи Domino. Понад двадцять років лідерства на українському ринку fashion-рітейлу та…

09/10/2025 04:34
  • Новини

Починаються дні доброго клювання: коли їхати на рибалку

Жовтень – золотий час для риболовлі. Настали дні активного клювання, відмічені в місячному календарі. Що…

08/10/2025 23:43