Середа, 18 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяФоршмак із сардин: готуємо найпростіший варіант улюбленої страви

Форшмак із сардин: готуємо найпростіший варіант улюбленої страви

Этот материал также доступен на русском языке
Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за кілька хвилин.

Форшмак із сардин – це варіант знаменитої єврейської закуски, який можна приготувати з простих продуктів, що завжди є під рукою. Усе, що потрібно – трохи часу та блендер.

Раніше ми розповідали, як приготувати солоні кекси.

Інгредієнти

  • Рибні консерви (сардини) – 250 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Спеції та приправи – 1 ч. ложка

Приготування

  1. Відварюємо яйця до готовності, даємо охолонути й очищаємо.
  2. Зливаємо рідину з рибних консервів та відправляємо їх у блендер.
  3. Додаємо у блендер цибулю та яйця і все перемелюємо до однорідності.
  4. Додаємо у форшмак майонез та спеції. Намазка готова!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні