Форшмак із сардин – це варіант знаменитої єврейської закуски, який можна приготувати з простих продуктів, що завжди є під рукою. Усе, що потрібно – трохи часу та блендер.
Раніше ми розповідали, як приготувати солоні кекси.
Інгредієнти
- Рибні консерви (сардини) – 250 г
- Цибуля – 1 штука
- Яйця курячі – 3 штуки
- Майонез – 2 ст. ложки
- Спеції та приправи – 1 ч. ложка
Приготування
- Відварюємо яйця до готовності, даємо охолонути й очищаємо.
- Зливаємо рідину з рибних консервів та відправляємо їх у блендер.
- Додаємо у блендер цибулю та яйця і все перемелюємо до однорідності.
- Додаємо у форшмак майонез та спеції. Намазка готова!
Вас також можуть зацікавити новини: