Сіль слід додавати на етапі приготування зірвака – основи плову, що складається з м’яса, цибулі та моркви.
Такий спосіб дозволяє рису рівномірно ввібрати сіль та аромати спецій.
Оптимальна пропорція солі для плову – 1 чайна ложка на 200 г рису.
Читайте також:
Одеські господині знають секрет, як зробити сало таким ніжним, що воно ріжеться, немов масло.
Ви власник скутера і часто замислюєтеся, що потрібно для комфортної та безпечної їзди? Насамперед —…
В Україні планують переглянути систему соціальних виплат – від пенсій до підтримки сімей з дітьми.…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу від відомої міжнародної гуманітарної організації. Кому саме надають…
У пенсійному розрахунку "зникають" десятки місяців зарплати. Але насправді це не помилка, а спеціальна оптимізація.…
У магазині полиці завалені різними видами сметани, але далеко не кожна з них є натуральною.…