Сіль слід додавати на етапі приготування зірвака – основи плову, що складається з м’яса, цибулі та моркви.
Такий спосіб дозволяє рису рівномірно ввібрати сіль та аромати спецій.
Оптимальна пропорція солі для плову – 1 чайна ложка на 200 г рису.
Читайте також:
Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…
У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…