Сіль слід додавати на етапі приготування зірвака – основи плову, що складається з м’яса, цибулі та моркви.
Такий спосіб дозволяє рису рівномірно ввібрати сіль та аромати спецій.
Оптимальна пропорція солі для плову – 1 чайна ложка на 200 г рису.
Читайте також:
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…