Сіль слід додавати на етапі приготування зірвака – основи плову, що складається з м’яса, цибулі та моркви.
Такий спосіб дозволяє рису рівномірно ввібрати сіль та аромати спецій.
Оптимальна пропорція солі для плову – 1 чайна ложка на 200 г рису.
Читайте також:
Чимало громадян не знають, що мають право на безкоштовного адвоката. Особливо це стосується пенсіонерів та…
Пенсіонери знову сіли за парти, але не заради оцінок. Університет третього віку "Турбота" відкрив новий…
В окремих випадках під час проїзду у суспільному транспорті пенсіонери вважаються за порушників законодавства, за…
Податки з продажу житла ростуть, а правила залищаються заплутаними. Юристи попередили про ризики для власників
Зимова гума — не формальність, а потреба: в Україні за порушення правил можуть не лише…
Коли ми виходимо на нову роботу, найперше питання, яке нас турбує: яку зарплату будемо отримувати…