Салат з кульбаби
Інгредієнти
- Листя кульбаби – 1 пучок,
- огірок – 1 штука,
- часник – 1 зубчик,
- соняшникове смажене насіння – 1 жменька,
- олія – 1 столова ложка,
- винний оцет – 1 столова ложка,
- гірчиця – 1 чайна ложка,
- мед – 1 чайна ложка,
- сіль – за смаком.
Приготування
- Листя кульбаби ретельно промити, потім залити холодною, злегка підсоленою водою на 30 хвилин, щоб зникла гіркота.
- Обсушити і дрібно порізати.
- Огірки нарізати скибочками і додати до кульбаби.
- Подрібнити часник, додати до нього олію, гірчицю і мед, посолити за смаком і заправити цією сумішшю салат.
- Зверху посипати смаженим насінням.
Читайте також: