Полунична панакота – це класичний італійський десерт, який підкорює своєю легкою, повітряною текстурою та ніжним, легким смаком. Приготуйте його самостійно – повірте, це зробити дуже просто!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Прага» в домашніх умовах.
Желатин — 1 повна ст. л.
Цукор — 2–3 ст. л. або за смаком
Полуниця для соусу — 250–300 г
Цукор для соусу — за смаком
Ваніль — дрібка або пачечка ванільного цукру
Вас також можуть зацікавити новини:
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.
З листопада в Україні діють оновлені правила щодо відстрочок від мобілізації. Частина категорій тепер отримує…