Полунична панакота – це класичний італійський десерт, який підкорює своєю легкою, повітряною текстурою та ніжним, легким смаком. Приготуйте його самостійно – повірте, це зробити дуже просто!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Прага» в домашніх умовах.
Желатин — 1 повна ст. л.
Цукор — 2–3 ст. л. або за смаком
Полуниця для соусу — 250–300 г
Цукор для соусу — за смаком
Ваніль — дрібка або пачечка ванільного цукру
Вас також можуть зацікавити новини:
ПФУ винен військовим пенсіонерам десятки мільярдів гривень за судовими рішеннями. Мова йде про минулий період,…
Чи буде магнітна буря 24 серпня, які прогнози дають вчені і що чекати метеочутливим українцям…
Вимоги до страхового стажу для виходу на пенсію в Україні щороку підвищать. Це передбачено пенсійною…
Звичайна повірка газового лічильника обернулася для жителя Львівської області величезним штрафом. Газовики попереджають, що такі…
Експерти попереджають: навіть при високих зарплатах і довгому стажі пенсії можуть бути занижені. Причина –…
На Волині зафіксували небезпечний випадок — домашній кіт несподівано напав на людей у будинку, де…