Новини

Такого ви ще не їли: салат із запеченою редискою та картоплею

Салат із запеченою редискою та картоплею

Настає період, коли редиски дуже багато. І саме час приготувати цей салат.

Інгредієнти

  • Редис – 200 грамів,
  • молода картопля – 300 грамів,
  • томати – 150 грамів, олія – 2 столові ложки,
  • сіль і перець за смаком.

Приготування

  1. Картоплю та редис ретельно промити, розрізати на рівні невеликі частини.
  2. Викласти овочі на деко, посолити, поперчити, додати трохи олії, запікати до готовності.
  3. Дати охолонути.
  4. Викласти у салатник запечені овочі, додати томати, порізані навпіл. Додати сіль, перець та олію за смаком.
  5. Замість олії можна заправити йогуртом або сметаною.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 19 травня

19 травня очікуються невеликі дощі у більшості областей України. Ще буде свіжо, але холодні дні…

18/05/2025 21:53
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 19 травня: триває буря червоного рівня

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

18/05/2025 20:54
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 травня

Цей тиждень — як брама, що веде до нового життя, де чекають нові сенси. У…

18/05/2025 19:52
  • Статті

Виплати ветеранам: кому, коли і скільки обіцяють

Нещодавно уряд встановив розмір разової грошової допомоги, яку сплачують ветеранам та їхнім близьким до Дня…

18/05/2025 18:17
  • Статті

Біодобавки: користь чи ризик для организма – чого ми не знаємо про БАДи

Подорожчання ліків призвело до нового підйому зацікавленості до біологічно активних добавок (БАДів). Супроводжувальна інформація гарантує…

18/05/2025 17:04
  • Статті

Як використовувати чебрець на кухні: поради досвідчених господинь та кухарів

Чебрець - ароматна пряність із легкими хвойними нотками, пряним смаком і приємною гіркуватістю.

18/05/2025 16:16