Неділя, 18 Травня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакого ви ще не їли: салат із запеченою редискою та картоплею

Такого ви ще не їли: салат із запеченою редискою та картоплею

Этот материал также доступен на русском языке
Коли на прилавках та столах з'являються редиска, спаржа, різна зелень, залишається тільки вибрати, що до душі, і почати готувати.

Салат із запеченою редискою та картоплею

Настає період, коли редиски дуже багато. І саме час приготувати цей салат.

Інгредієнти

  • Редис – 200 грамів,
  • молода картопля – 300 грамів,
  • томати – 150 грамів, олія – 2 столові ложки,
  • сіль і перець за смаком.

Приготування

  1. Картоплю та редис ретельно промити, розрізати на рівні невеликі частини.
  2. Викласти овочі на деко, посолити, поперчити, додати трохи олії, запікати до готовності.
  3. Дати охолонути.
  4. Викласти у салатник запечені овочі, додати томати, порізані навпіл. Додати сіль, перець та олію за смаком.
  5. Замість олії можна заправити йогуртом або сметаною.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні