Раніше ми писали про соковите куряче м’ясо під сирною шапкою: домашній рецепт за годину.
М’ясо тушкується в ароматному соусі на основі сметани, гірчиці, часнику та спецій, завдяки чому стає м’яким, ніжним і пряним. А додавання карі та трішки меду — за бажанням — зробить страву ще більш насиченою й апетитною. Не забудьте про зелень перед подачею — вона не лише прикрасить страву, а й підкреслить її смак.
Цей рецепт чудово поєднується з пюре, гречкою чи овочевим рагу. Готується легко — результат перевершує очікування!
Вас також можуть зацікавити новини:
Геомагнітні коливання здатні впливати на самопочуття, особливо в метеозалежних людей. Експерти розповіли, чого очікувати 17…
Юристи попереджають: власникам житла варто терміново перевірити документи, аби не стати жертвами шахрайства та уникнути…
Частина українців може зменшити платіжки за електроенергію вдвічі. Для цього потрібно виконати одну обов'язкову умову.
Проїзд у багатьох видах громадського транспорту для українців є безкоштовним, але є ще одна умова,…
Популярні сорти винограду нерідко дивують відсутністю кісточок. Чому так відбувається, розповів експерт.
Хрусткі та ароматні – саме такими виходять мариновані томати за рецептом Зої Яновської з Любашівки.…