Раніше ми писали про соковите куряче м’ясо під сирною шапкою: домашній рецепт за годину.
М’ясо тушкується в ароматному соусі на основі сметани, гірчиці, часнику та спецій, завдяки чому стає м’яким, ніжним і пряним. А додавання карі та трішки меду — за бажанням — зробить страву ще більш насиченою й апетитною. Не забудьте про зелень перед подачею — вона не лише прикрасить страву, а й підкреслить її смак.
Цей рецепт чудово поєднується з пюре, гречкою чи овочевим рагу. Готується легко — результат перевершує очікування!
Вас також можуть зацікавити новини:
Зоя Левченко працює художньою керівницею у Захарівському будинку культури, що на Кіровоградщині. Щодня поруч із…
З липня українська аптечна система кардинально змінюється. Порушення правила загрожує позбавленням ліцензії. Що це означає…
Українці знову стали мішенню шахраїв – на мобільні телефони масово приходять фальшиві СМС щодо блокування…
Незвичайну ситну закуску можна приготувати до святкового столу із хліба. Для цього вам не знадобляться…
Браслети, намиста та каблучки — це не просто прикраси, а важливі акценти, які можуть повністю…
Незважаючи на гарантії держави, багато хто не знає, що слуховий апарат можна отримати безкоштовно. А…