Раніше ми писали про соковите куряче м’ясо під сирною шапкою: домашній рецепт за годину.
М’ясо тушкується в ароматному соусі на основі сметани, гірчиці, часнику та спецій, завдяки чому стає м’яким, ніжним і пряним. А додавання карі та трішки меду — за бажанням — зробить страву ще більш насиченою й апетитною. Не забудьте про зелень перед подачею — вона не лише прикрасить страву, а й підкреслить її смак.
Цей рецепт чудово поєднується з пюре, гречкою чи овочевим рагу. Готується легко — результат перевершує очікування!
Вас також можуть зацікавити новини:
28 жовтня всюди чи хмарно, чи дощ. Окрім цього, очікується і поривчастий вітер у західних…
У метеозалежних два неприємні дні, але очікується, що бурі будуть не дуже сильними.
У цій статті школа Prana розповість, з чого почати підготовку дитини до школи, які навички…
У 92 роки киянка Галина Горяна грає в теніс, їздить на міжнародні змагання, веде блог…
Для професійного страйкболіста вибір кульок – це аж ніяк не дрібниця. Від них залежить не…
Народна мудрість стверджує, що стрижка у несприятливі дніі може «забрати» енергію та залишити відчуття втоми.