Раніше ми писали про соковите куряче м’ясо під сирною шапкою: домашній рецепт за годину.
М’ясо тушкується в ароматному соусі на основі сметани, гірчиці, часнику та спецій, завдяки чому стає м’яким, ніжним і пряним. А додавання карі та трішки меду — за бажанням — зробить страву ще більш насиченою й апетитною. Не забудьте про зелень перед подачею — вона не лише прикрасить страву, а й підкреслить її смак.
Цей рецепт чудово поєднується з пюре, гречкою чи овочевим рагу. Готується легко — результат перевершує очікування!
Вас також можуть зацікавити новини:
Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…
В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…
В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…
Міністерство охорони здоров’я пропонує новий підхід до формування цін на лікарські засоби. Йдеться про систему…
Україна переходить до нового етапу мобілізаційної системи, де головну роль відіграватимуть цифрові інструменти. Уже за…
До завершення строку переходу від паперових трудових книжок до електронного формату залишилося близько пів року.…