Грузини використовують для основи будь-яку зелень: у хід йде капуста, листя кропиви, шпинат; молоде бадилля редиски, буряків, цвітної капусти; мангольд, а також м’ясо, риба чи субпродукти.
Читайте также:
Клематис – популярна культура, яка знайшла своє місце на обійстях багатьох українців. Він не вимогливий,…
30 квітня місцями у західних областях та на Харківщині очікуються дощі, на решті територіях України…
Магнітні бурі впливають на самопочуття багатьох людей, тому важливо знати, коли геомагнітна обстановка буде підвищеною.…
Радимо прислухатися до рекомендацій астрологів, які знають про всі сильні та вразливі місця кожного знака…
Невдало обраний день для візиту до перукаря може вплинути на вашу енергетику і навіть негативно…
Для кожної людини, яка страждає на алергію, є "свої" небезпечні рослини. У сезонної алергії на…