Грузини використовують для основи будь-яку зелень: у хід йде капуста, листя кропиви, шпинат; молоде бадилля редиски, буряків, цвітної капусти; мангольд, а також м’ясо, риба чи субпродукти.
Читайте также:
У вівторок магнітне поле Землі буде тихим. Низькі ризики штормів і поради для самопочуття.
Благодійна організація роздасть святкові пакунки літнім українцям. Що потрібно для участі?
Євровимоги змінюють ринок. Через місяць коньяк і шампанське стануть історією. Чим їх замінять і чи…
Як яблука впливають на травлення? Поради лікарів, коли ці фрукти можна вживати, а коли краще…
Які правила мобілізації діють для чоловіків у віці “за 50”? Де служать такі призовники, кого…
Діабет — хвороба, яка потребує щоденного контролю, регулярних вимірювань та доступних ліків. Для багатьох українців…