Новини

Такий ніжний, що просто тане в роті: готуємо торт «Молочна дівчинка»

Цей десерт став популярним завдяки своїй ніжній текстурі, повітряному крему та простоті приготування. Ніколи не готували «Молочну дівчинку»? Саме час це зробити!

Раніше ми розповідали, як приготувати швидкий торт «Лінивий»: найсмачніший десерт без випічки за лічені хвилини.

Торт “Молочна дівчинка” – інгредієнти

Для коржів

  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 180 г
  • Згущене молоко – 450 г
  • Розпушувач – 15 г
  • Вершкове масло (розтоплене) – 85 г

Для крему

  • Вершки 33% – 300 мл
  • Маскарпоне – 300 г
  • Згущене молоко – 120 г

Для малинової начинки

  • Малина (заморожена) – 220 г
  • Цукор – 40 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 15 г
  • Вода – 34 мл

Приготування десерту “Молочна дівчинка”

  1. Збийте яйця зі згущеним молоком до збільшення в обʼємі.

2. Влийте розтоплене вершкове масло. Просійте сухі інгредієнти та вимішайте масу силіконовою лопаткою.

3. На пергаменті промалюйте олівцем трафарет. Візьміть 2 ст. л. тіста та розмажте до заданого розміру. Випікайте кожен корж 2–3 хвилини при температурі 200  градусів.

4. Збийте вершки зі згущеним молоком до м’яких піків. Додайте маскарпоне та збийте все до стану крему.

5. Приготуйте малинову начинку (можете замінити на будь-які інші ягоди чи фрукти). Проваріть малину з цукром до м’якості. Змішайте воду з крохмалем, влийте до малини, постійно помішуючи. Проваріть ще 2 хвилини. Охолодіть.

6. Зберіть торт. Промажте кожен корж кремом, відсадіть малинову начинку. Залиште торт стабілізуватись у холодильнику на 4–6 годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Гороскоп здоров’я на травень: що радять зірки, щоб бути здоровішими

Радимо прислухатися до рекомендацій астрологів, які знають про всі сильні та вразливі місця кожного знака…

29/04/2025 21:19
  • Новини

Місячний календар стрижок на травень: виберіть свій день

Невдало обраний день для візиту до перукаря може вплинути на вашу енергетику і навіть негативно…

29/04/2025 20:36
  • Статті

Весна – пора цвітіння: які рослини найнебезпечніші для алергіків

Для кожної людини, яка страждає на алергію, є "свої" небезпечні рослини. У сезонної алергії на…

29/04/2025 19:57
  • Новини

Пхалі зі шпинату та молодої капусти – найпопулярніша страва грузинської кухні

Пхалі – популярна страва грузинської кухні, і основа його – будь-який овоч чи зелень.

29/04/2025 18:58
  • Статті

Погано видно маленькі літери: як збільшити шрифт на смартфоні

Багато людей похилого віку користуються інтернетом не в комп'ютері, а в телефоні, з маленьким екраном.…

29/04/2025 17:57
  • Статті

Догляд за цвинтарем: як отримати дозвіл на перепоховання и коли це можна робити

Українцям іноді доводиться стикатися з питаннями перепоховання близьких людей. Особливо актуальним це стало в період…

29/04/2025 16:50