Ця страва буде ідеальним перекусом чи доповненням до чаю чи кави. Хоча вона така ситна, що може замінити й повноцінний прийом їжі. Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з омлетом і бужениною.
1. Висипте в глибоку ємність сіль, цукор, сухі дріжджі, влийте теплу воду, додайте 3 столові ложки борошна і 2 столові ложки олії. Усе добре перемішайте.
2. Додайте другу частину борошна й окріп. Регулюйте кількість тіста, щоб воно не було надто рідким.
3. Для начинки сир і шинку натріть на великій тертці.
4. Руки змастіть в олії й наліпіть пиріжків.
5. Пиріжки обсмажте у великій кількості олії з усіх боків до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Після трагічного авіаудару у селищі Ярова Донецької області "Укрпошта" оголосила про зміну процедури виплати пенсій.
Україна готова розглянути можливість заморожування воєнного конфлікту з Росією по поточній лінії фронту, а також…
Доплата до пенсії за догляд в Україні залишається дуже скромною та не індексувалася з 2008…
Дисплей смартфона — це найважливіший елемент, адже саме через нього ми взаємодіємо з усіма функціями…
Посадка лілій восени гарантує рясне цвітіння вже наступного року. Важливо вибрати правильний час, підготувати цибулини…
Жодних складних інгредієнтів і зайвих калорій: просте бананове печиво можна спекти за лічені хвилини.