Ця страва буде ідеальним перекусом чи доповненням до чаю чи кави. Хоча вона така ситна, що може замінити й повноцінний прийом їжі. Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з омлетом і бужениною.
1. Висипте в глибоку ємність сіль, цукор, сухі дріжджі, влийте теплу воду, додайте 3 столові ложки борошна і 2 столові ложки олії. Усе добре перемішайте.
2. Додайте другу частину борошна й окріп. Регулюйте кількість тіста, щоб воно не було надто рідким.
3. Для начинки сир і шинку натріть на великій тертці.
4. Руки змастіть в олії й наліпіть пиріжків.
5. Пиріжки обсмажте у великій кількості олії з усіх боків до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Щодня наші колінні суглоби зазнають величезних навантажень, і з роками коліна починають хворіти. Зняти біль…
Кухонному посуду властиво забруднюватися, навіть якщо ви стежите за його чистотою: жир, нагар поступово накопичується,…
Гостре порушення мозкового кровообігу - це і є інсульт, який забирає життя людей або приковує…
У наше меню міцно увійшли багато страв національних кухонь і відстані вже не мають жодного…
Ви – пенсіонер, і мрієте навчитися танцювати, малювати, вивчити англійську або «подружитися» з інтернетом? Звертайтеся…
Квіти – це мова емоцій. Вони прикрашають будинки, кафе, офіси, салони та торгові зали. Однак…