Ця страва буде ідеальним перекусом чи доповненням до чаю чи кави. Хоча вона така ситна, що може замінити й повноцінний прийом їжі. Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з омлетом і бужениною.
1. Висипте в глибоку ємність сіль, цукор, сухі дріжджі, влийте теплу воду, додайте 3 столові ложки борошна і 2 столові ложки олії. Усе добре перемішайте.
2. Додайте другу частину борошна й окріп. Регулюйте кількість тіста, щоб воно не було надто рідким.
3. Для начинки сир і шинку натріть на великій тертці.
4. Руки змастіть в олії й наліпіть пиріжків.
5. Пиріжки обсмажте у великій кількості олії з усіх боків до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини:
У серпні вдала риболовля залежить не тільки від місця, а й від дати. Місячні фази…
Щороку вимоги для виходу на пенсію в Україні стають суворішими. Якщо раніше вистачало 15 років,…
Новий порядок: посвідчення осіб з інвалідністю більше не потребують термінової заміни. Пояснюємо, що змінилося.
Бажаєте здивувати близьких ароматною закускою? Ці помідори по-корейськи готуються без варіння і вже за ніч…
З 2024 року виплати ветеранам приурочені не до 9 травня, а до Дня Незалежності –…
Українці, які мають 34 роки страхового стажу, можуть вийти на пенсію у 60 років. При…