Ця страва буде ідеальним перекусом чи доповненням до чаю чи кави. Хоча вона така ситна, що може замінити й повноцінний прийом їжі. Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з омлетом і бужениною.
Інгредієнти:
- борошно – 250 г
- тепла вода –100 мл
- окріп – 100 мл
- сухі дріжджі – 5 г
- сіль – 0,5 ч. л.
- цукор – 1 ст. л.
- олія – 2 ст. л.
- шинка – 250 г
- сир – 200 г
Приготування:
1. Висипте в глибоку ємність сіль, цукор, сухі дріжджі, влийте теплу воду, додайте 3 столові ложки борошна і 2 столові ложки олії. Усе добре перемішайте.
2. Додайте другу частину борошна й окріп. Регулюйте кількість тіста, щоб воно не було надто рідким.
3. Для начинки сир і шинку натріть на великій тертці.
4. Руки змастіть в олії й наліпіть пиріжків.
5. Пиріжки обсмажте у великій кількості олії з усіх боків до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини: