Хочете здивувати гостей цікавою закускою на Великдень? Ловіть простий рецепт, який точно стане в пригоді на свята. Ці тарталетки готуються дуже просто, а їхній вигляд дійсно запам’ятовується. І ваш улюблений салат в них “заграє новими фарбами”!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачну та яскраву паску «Вишиванка».
Борошно – 250 г
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло (холодне) – 120 г
Сіль – 1/2 ч. ложки
Розпушувач – 1/2 ч. ложки
Холодна вода (за потреби) – 1–2 ст. ложки
Вас також можуть зацікавити новини:
При виборі тротуарної плитки більшість покупців насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд: форму, колір, фактуру.…
Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Домашня ковбаса готується дуже просто і швидко! Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!
Полуниця може бути красивою, стиглою, але на смак – як лимон? Розповідаємо, як цього уникнути.
Комунальні тарифи в Україні продовжують зростати. Зокрема, виріс тариф на прибирання прибудинкової території. Та чи…