Хочете здивувати гостей цікавою закускою на Великдень? Ловіть простий рецепт, який точно стане в пригоді на свята. Ці тарталетки готуються дуже просто, а їхній вигляд дійсно запам’ятовується. І ваш улюблений салат в них “заграє новими фарбами”!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачну та яскраву паску «Вишиванка».
Борошно – 250 г
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло (холодне) – 120 г
Сіль – 1/2 ч. ложки
Розпушувач – 1/2 ч. ложки
Холодна вода (за потреби) – 1–2 ст. ложки
Вас також можуть зацікавити новини:
Дзвінок з Viber або Telegram від імені банку — це пастка. Як перевірити підозрілий дзвінок?
Оцифрування трудових книжок дасть можливість захисти дані від втрати, спростити доступ до інформації про стаж…
Через необачність жителька Полтави втратила 75 тисяч гривень. Зловмисники під виглядом оформлення грошової допомоги здобули…
Макарони - улюблена страва мільйонів, але часто їх вважають ворогом стрункості. Насправді при правильному виборі…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.