Хочете здивувати гостей цікавою закускою на Великдень? Ловіть простий рецепт, який точно стане в пригоді на свята. Ці тарталетки готуються дуже просто, а їхній вигляд дійсно запам’ятовується. І ваш улюблений салат в них “заграє новими фарбами”!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачну та яскраву паску «Вишиванка».
Борошно – 250 г
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло (холодне) – 120 г
Сіль – 1/2 ч. ложки
Розпушувач – 1/2 ч. ложки
Холодна вода (за потреби) – 1–2 ст. ложки
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина українців з вересня отримуватиме подвоєні доплати. Кому і за що платитимуть.
В Україні зростають вимоги до страхового стажу для виходу на пенсію. Що треба знати про…
Попри загрози війни, унікальні мешканці знову оселилися на "Тузлівських лиманах". Співробітника заповідника розповіли подробиці.
Статус учасника бойових дій (УБД) відкриває доступ до соціальних гарантій не лише для військового, а…
Розмір пенсії по інвалідності в Україні залежить від багатьох чинників, зокрема від причини встановлення інвалідності…
8 вересня більша частина України буде із теплою вересневою погодою зі змінною хмарністю. Дощі будуть…