Хочете здивувати гостей цікавою закускою на Великдень? Ловіть простий рецепт, який точно стане в пригоді на свята. Ці тарталетки готуються дуже просто, а їхній вигляд дійсно запам’ятовується. І ваш улюблений салат в них “заграє новими фарбами”!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачну та яскраву паску «Вишиванка».
Борошно – 250 г
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло (холодне) – 120 г
Сіль – 1/2 ч. ложки
Розпушувач – 1/2 ч. ложки
Холодна вода (за потреби) – 1–2 ст. ложки
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи може Україна обійтись без блекаутів влітку та з якими викликами може зіткнутися енергосистема. Експерти…
Частині українців доступна нова грошова допомога від міжнародної організації. Хто може отримати виплати та як…
Чорнобривці - це не просто прикраса ділянки, якщо їх розмістити в потрібному місці, то можна…
Як приготувати піцу, щоб вона була такою ж смачною, як і в ресторані? Відповідь досить…
Найбільше підробок трапляється серед банкнот у 100 доларів. Тому фахівці наполегливо рекомендують українцям купувати валюту…
При оплаті за газ може виникнути ситуація, коли гроші споживач сплатив, але компанія їх не…