Хочете здивувати гостей цікавою закускою на Великдень? Ловіть простий рецепт, який точно стане в пригоді на свята. Ці тарталетки готуються дуже просто, а їхній вигляд дійсно запам’ятовується. І ваш улюблений салат в них “заграє новими фарбами”!
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачну та яскраву паску «Вишиванка».
Борошно – 250 г
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло (холодне) – 120 г
Сіль – 1/2 ч. ложки
Розпушувач – 1/2 ч. ложки
Холодна вода (за потреби) – 1–2 ст. ложки
Вас також можуть зацікавити новини:
Цей спосіб заготівлі кабачків зберігає смак свіжих овочів і вимагає варіння. Зручний рецепт – чудовий…
Якщо ви опинилися в гострій життєвій ситуації і потребуєте підтримки — не пропустіть можливість зареєструватися…
Якщо дерева з сусідньої ділянки створюють незручності — не поспішайте з цим миритися. Закон надає…
Світлі плями, викривлене листя, пригнічений ріст – усе це ознаки небезпечного вірусу, який вражає більшість…
Без випікання, з простих інгредієнтів і з хрустким секретом усередині – ви точно приготуєте ці…
Ціна на улюблений овоч українців знову коливається. Розповідаємо, що відбувається на ринку.