Новини

Запіканка з сиром та локшиною – практично та смачно

Запіканка з сиром та локшиною

Інгредієнти:

  • «Сир – 700 грамів,
  • яєчні жовтки – 4 штуки,
  • сметана – 100 мілілітрів,
  • цукор – 200 грамів,
  • ванільний цукор – 5 грамів,
  • дрібка солі,
  • лимонна цедра – за смаком,
  • локшина – 200 грамів,
  • вершкове масло – 30 грамів,
  • панірувальні сухарі.

Приготування:

  1. Відварити локшину до готовності.
  2. У мисці з’єднати сир, жовтки, сіль, цедру лимона, цукор, ванільний цукор, сметану.
  3. Збивати доти, доки маса стане однорідною. Потім до неї додати відварену локшину, знову все добре перемішати.
  4. Форму для запікання змастити вершковим маслом, присипати панірувальними сухарями.
  5. Викласти масу у форму, змастити яєчним жовтком.
  6. Розігріти духовку до 160-170 градусів, випікати 40-50 хвилин».

Ірина Михайлівна, м. Сміла

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Вітаміни та антистаріння: як вони допомагають справлятися з віковими змінами

З роками захисні функції організму знижуються, а обмін речовин та регенерація клітин сповільнюються. Шкіра втрачає…

15/04/2025 23:43
  • Новини

Погода в Україні на середу, 16 квітня

16 квітня на Київщині очікуються дощі, на решті територіях України - переважно похмура погода без…

15/04/2025 23:14
  • Новини

Такого врожаю кабачків ви ще не бачили – ось як вирощують цю культуру досвідчені дачники

Якщо ви хочете зібрати рекордний урожай кабачків, то важливо дотримуватись цієї поради досвідчених овочівників, які…

15/04/2025 22:56
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 16 квітня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

15/04/2025 22:29
  • Статті

Щоб свято не зашкодило здоров’ю: як безпечно виходити з посту

Ось які рекомендації для господарів та гостей застілля сформулював Олег Швець, консультант із громадського здоров'я…

15/04/2025 21:53
  • Статті

Важко ходити: чи можна впоратися з плоскостопістю

Постійний біль у зоні п'ят, набряклість, втома, яка посилюється при носінні незручного взуття. Знайомі відчуття?…

15/04/2025 20:39