Рецепт паски на Великдень досить простий, проте є один компонент, який варто додати для смаку і того, аби паска якомога довше залишалася свіжою.
Раніше ми розповідали, як спекти паску на олександрійському тісті.
Розмір форм: діаметр – 11 см; висота – 10 см; діаметр – 8,5 см, висота – 9 см; діаметр – 7 см, висота – 9 см.
Готові паски – м’які, еластичні, з гарною волокнистою структурою. Не осідають і довго залишаються свіжими.
Уточнення. Якщо ви захочете збільшити порцію і зробити тісто не на склянку, а на 0,5 л або 1 л молока, то для кращого вимішування тісто краще розділити на частини. Так вам буде набагато легше, та й тісто вийде повітряніше.
Вас також можуть зацікавити новини:
На початку тижня в країні зберігатимуться помірно теплі для початку листопада температури, місцями — ранкові…
Вплив на магнітосферу Землі продовжує надавати потік сонячного вітру з корональних дірок на Сонці.
Під впливом повного місяця в Тельці, Венери в Скорпіоні та ретроградного Меркурія на нас чекає…
Навіть якщо сковорода виглядає безнадійно, не поспішайте відправляти її на звалище. Усього два доступні засоби…
Міністерство цифрової трансформації запустило оновлену систему базової соціальної допомоги. Тепер українці зможуть оформити виплати на…
Багато хто впевнений, що чорні маслини – це просто пофарбовані оливки. Насправді, все не так…