Рецепт паски на Великдень досить простий, проте є один компонент, який варто додати для смаку і того, аби паска якомога довше залишалася свіжою.
Раніше ми розповідали, як спекти паску на олександрійському тісті.
Розмір форм: діаметр – 11 см; висота – 10 см; діаметр – 8,5 см, висота – 9 см; діаметр – 7 см, висота – 9 см.
Готові паски – м’які, еластичні, з гарною волокнистою структурою. Не осідають і довго залишаються свіжими.
Уточнення. Якщо ви захочете збільшити порцію і зробити тісто не на склянку, а на 0,5 л або 1 л молока, то для кращого вимішування тісто краще розділити на частини. Так вам буде набагато легше, та й тісто вийде повітряніше.
Вас також можуть зацікавити новини:
Деяким працюючим пенсіонерам варто написати лише одну заяву – і виплати зростуть. Але така можливість…
В Україні змінять підхід до працевлаштування окремих категорій працівників. Що саме зміниться та кого це…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомого міжнародного фонду. Оголошено про прийом заявок.
Тисячі пенсіонерів в Україні стикаються з неприємним сюрпризом: десятки років офіційного трудового стажу раптово пропадають…
Газопостачальні компанії, зокрема "Нафтогаз", мають право відрізати газ за борги. Але зробити це можна лише…
Проблеми зі сном стали звичними для мільйонів людей. Але дієтологи впевнені: один простий і доступний…