Домашня ковбаса
Приготування домашньої ковбаси не потребує надзвичайної майстерності, але готувати її треба завчасно.
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кілограм,
- яловичина – 1 кілограм,
- сало – 300 грамів,
- сіль – 2 чайні ложки,
- чорний мелений перець – 1 чайна ложка,
- коріандр – 2 чайні ложки,
- вода – 500 мілілітрів.
Приготування:
- Половину м’яса пропускаємо через м’ясорубку, другу половину дрібно нарізаємо.
- Сало також пропускаємо через м’ясорубку.
- Змішуємо м’ясо, сало та спеції.
- Добре вимішуємо і ставимо на ніч у холодильник.
- Виймаємо масу з холодильника і додаємо крижану воду. Формуємо ковбасу.
- Готові напівфабрикати за бажанням можна коптити, запікати або смажити.
Вас також можуть зацікавити новини: