ГоловнаДомашня енциклопедіяВ очікуванні Великодня: готуємо заздалегідь домашню ковбасу

В очікуванні Великодня: готуємо заздалегідь домашню ковбасу

Этот материал также доступен на русском языке
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.

Домашня ковбаса

Приготування домашньої ковбаси не потребує надзвичайної майстерності, але готувати її треба завчасно.

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кілограм,
  • яловичина – 1 кілограм,
  • сало – 300 грамів,
  • сіль – 2 чайні ложки,
  • чорний мелений перець – 1 чайна ложка,
  • коріандр – 2 чайні ложки,
  • вода – 500 мілілітрів.

Приготування:

  1. Половину м’яса пропускаємо через м’ясорубку, другу половину дрібно нарізаємо.
  2. Сало також пропускаємо через м’ясорубку.
  3. Змішуємо м’ясо, сало та спеції.
  4. Добре вимішуємо і ставимо на ніч у холодильник.
  5. Виймаємо масу з холодильника і додаємо крижану воду. Формуємо ковбасу.
  6. Готові напівфабрикати за бажанням можна коптити, запікати або смажити.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні