Якщо у вас немає часу на приготування традиційної паски, спробуйте зробити сирну – вона і смачна, і корисна.
Сирна паска
Інгредієнти:
- Сир — 500 грамів,
- вершкове масло — 100 грамів,
- цукор-пісок — ½ склянки,
- сметана — 150 грамів,
- родзинки — 1 склянка.
Приготування:
- Сир збиваємо блендером або перетираємо через сито до однорідної маси. В іншій посудині змішуємо сметану з цукром і додаємо до сирної маси. Вершкове масло (кімнатної температури) додаємо до сирної маси і збиваємо міксером.
- Промиті й обсушені родзинки додаємо до сирної маси. Суміш обережно вимішуємо лопаткою.
- Форму для паски застеляємо зволоженою марлею, викладаємо сирну масу і загортаємо марлевими краями.
- Ставимо у глибоку посудину під гніт і залишаємо в холодильнику на 10-12 годин. Періодично зливаємо сироватку з посудини.
Дістаємо з холодильника, перекладаємо на блюдо і смакуємо!
Вас також можуть зацікавити новини: