Не витрачайте час на складні рецепти пісних страв – завдяки нашому рецепту ви зможете приготувати смачну страву за лічені хвилини, використовуючи прості інгредієнти.
Раніше ми розповідали, як приготувати пісні грибні тефтелі.
Інгредієнти:
- круглозернистий рис – 1 стакан
- капуста – 300 г
- гриби – 300 г
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- томатний сік – 300 мл
- рослинна олія – 3 ст. ложки
- борошно – 3 ст. ложки
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
Приготування:
- Відваріть рис у підсоленій воді до напівготовності.
- Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на великій тертці.
- Обсмажте цибулю на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості.
- Додайте до цибулі потерту моркву і обсмажте ще 3-4 хвилини.
- Капусту нашинкуйте, додайте її до цибулі та моркви і обсмажте до напівготовності.
- Гриби поріжте дрібними кубиками, додайте до капусти з овочами та обсмаже все разом протягом п’яти хвилин.
- У готові овочі додайте рис, сіль, чорний мелений перець і добре перемішайте до однорідного стану.
- З маси сформуйте голубці круглої або овальної форми, обваляяфйте їх у борошні.
- Форму змастіть олією, викладіть у неї ліниві голубці, залийте томатним соком і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: