Раніше ми давали весняне меню: суп з редис здивує поєднанням продуктів і тонким смаком.
Сьогодні день супу. Давайте приготуємо смачний та запашний суп. Грузинська кухня виділяється насиченістю смаків, ароматів. Особливе місце в ній займають перші страви. спеції, свіжі овочі та зелень.
Радимо приготувати:
Трансферні вікна мають обмежений термін — вони проводяться лише взимку та влітку, але сама робота…
Побутує чимало думок щодо того, чи можна додавати мед у гарячий чай і чи безпечно…
Деякі товари не можна вивозити взагалі, інші - можна вивозити лише за наявності дозвільних документів…
Як держава компенсує літнім людям витрати на газ та інші комунальні послуги. Ключові умови для…
Кабінет Міністрів оголосив про запуск комплексної програми допомоги на холодний сезон. До неї входять як…
Осінь не поспішає йти. Синоптики прогнозують у середу до +14°C.