Рецептом цієї незвичайної, але дуже смачної молдавської страви поділилася мешканка міста Рені Марія Іванівна Ялома.
Вам буде цікаво: Макаржаник – найніжніший десерт із бабусиної записної книжки
Жінка рекомендує для страви використовувати бринзу з яскраво вираженим овечим ароматом – вона надасть фою неповторного смаку. Якщо ж ви не є шанувальником такого запаху, чудовою альтернативою стане сир або коров’яче бринза.
Якщо у вашій родині не встигнуть з’їсти фой, то вони відмінно зберігаються і наступного дня, ідеально поєднуючись із гарячою кавою або чаєм.
Також фой зручно брати з собою в дорогу: навіть у спеку вони залишаться свіжими та стануть чудовим перекушуванням. Насолоджуйтесь кожним шматочком цього чудового частування!
Вас також можуть зацікавити новини:
Джерело: Одеське життя
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…