Рецептом цієї незвичайної, але дуже смачної молдавської страви поділилася мешканка міста Рені Марія Іванівна Ялома.
Вам буде цікаво: Макаржаник – найніжніший десерт із бабусиної записної книжки
Жінка рекомендує для страви використовувати бринзу з яскраво вираженим овечим ароматом – вона надасть фою неповторного смаку. Якщо ж ви не є шанувальником такого запаху, чудовою альтернативою стане сир або коров’яче бринза.
Якщо у вашій родині не встигнуть з’їсти фой, то вони відмінно зберігаються і наступного дня, ідеально поєднуючись із гарячою кавою або чаєм.
Також фой зручно брати з собою в дорогу: навіть у спеку вони залишаться свіжими та стануть чудовим перекушуванням. Насолоджуйтесь кожним шматочком цього чудового частування!
Вас також можуть зацікавити новини:
Джерело: Одеське життя
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…
Наші корисні поради допоможуть вам у побуті та на відпочинку – головне, не забувати про…
Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…