Рецептом цієї незвичайної, але дуже смачної молдавської страви поділилася мешканка міста Рені Марія Іванівна Ялома.
Вам буде цікаво: Макаржаник – найніжніший десерт із бабусиної записної книжки
Жінка рекомендує для страви використовувати бринзу з яскраво вираженим овечим ароматом – вона надасть фою неповторного смаку. Якщо ж ви не є шанувальником такого запаху, чудовою альтернативою стане сир або коров’яче бринза.
Якщо у вашій родині не встигнуть з’їсти фой, то вони відмінно зберігаються і наступного дня, ідеально поєднуючись із гарячою кавою або чаєм.
Також фой зручно брати з собою в дорогу: навіть у спеку вони залишаться свіжими та стануть чудовим перекушуванням. Насолоджуйтесь кожним шматочком цього чудового частування!
Вас також можуть зацікавити новини:
Джерело: Одеське життя
Найстаріший чоловік у світі - Жоао Нету. Він став героєм Книги рекордів Гіннеса і відповів…
Військові із підтвердженим статусом УБД можуть отримати пенсію достроково. Головне - відповідати низці умов, встановлених…
Спробуйте фінський вінегрет – скандинавську інтерпретацію відомого салату із цікавим поєднанням інгредієнтів.
Чимало громадян не знають, що мають право на безкоштовного адвоката. Особливо це стосується пенсіонерів та…
Пенсіонери знову сіли за парти, але не заради оцінок. Університет третього віку "Турбота" відкрив новий…
В окремих випадках під час проїзду у суспільному транспорті пенсіонери вважаються за порушників законодавства, за…