Раніше ми давали рецепт супу зі скумбрією.
Сьогодні пропонуємо вам спробувати традиційний турецький пряний суп із червоної сочевиці. Це не лише смачна, а й корисна страва, яка подарує відчуття затишку та зігріє в холодні дні.
1. Дрібно нарізати моркву, цибулю та картоплю. Подрібнити часник. Обсмажити на оливковій олії до м’якості.
2. Промити сочевицю.
3. У каструлю із обсмаженими овочами додати сочевицю та залити водою. Варити до розварювання сочевиці та овочів.
4. Додати томатну пасту та спеції. Збити суп блендером до однорідності. Проварити ще 10 хв.
Фінальний штрих – ароматна олія з гострої паприки, яка додасть страві глибини смаку. Подавати обов’язково з часточкою лимона!
Спробуйте приготувати цей суп вдома – і він стане вашим улюбленим рецептом.
Сьогодні – Велика субота Страсного тижня, останній день Великого посту та переддень світлого свята Великодня.…
Деякі з українських пенсіонерів можуть отримувати надбавки до пенсій, тим самим збільшити суму пенсійної виплати…
При виборі тротуарної плитки більшість покупців насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд: форму, колір, фактуру.…
Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Домашня ковбаса готується дуже просто і швидко! Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!