Копчена паприка дає просто приголомшливий аромат тушкованим стравам, супам, м’ясу. Пропонуємо приготувати в дні посту квасолю з паприкою. Квасоля можна брати консервовану або самим відварити. А особливу м’якість та пікантність страві додадуть яблука.
Правильний та своєчасний збір моркви безпосередньо впливає на її смак, соковитість та термін зберігання. Якщо…
Торт «Три склянки» - це справжня знахідка для тих, хто любить прості та смачні домашні…
Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них, мають право на першочергове безоплатне отримання земельних…
Українці, які користуються газом, вже почали отримувати нові платіжки. Сумма до сплати може коливатися від…
Багато пенсіонерів навіть не підозрюють, що у певних випадках їм доведеться повернути частину вже отриманої…
Благодійні організації продовжують підтримувати українців. Благодійна організація «Відповідальні громадяни» оголосила про відкриття нового проєкту підтримки.…