Копчена паприка дає просто приголомшливий аромат тушкованим стравам, супам, м’ясу. Пропонуємо приготувати в дні посту квасолю з паприкою. Квасоля можна брати консервовану або самим відварити. А особливу м’якість та пікантність страві додадуть яблука.
Майонез — найчастіший гість на нашій кухні, але чи замислювалися ви, наскільки він корисний? Ми…
Історія пенсійної системи в Радянському Союзі почалася влітку 1956 року. Саме тоді був прийнятий закон,…
ПриватБанк спростив процедуру отримання пенсійної картки - тепер оформити її можна онлайн через Приват24. Розповідаємо,…
Питання примусового призову жінок в Україні набуло актуальності на тлі війни. Хто з українок підлягає…
З жовтня Національний банк України розпочинає поступове вилучення з обігу частини дрібних розмінних монет. Спеціально…
В Україні планують започаткувати європейську модель соціального житла. На яких умовах його можна буде отримати?