Раніше ми розповідали, навіщо потрібен піст і як правильно його дотримуватися.
Ця випічка виходить дуже смачною, ніжною та ароматною. Такі рогалики можна зробити і з начинкою, і без неї. Як начинка підійде будь-яке густе варення або повидло, а ще можна додати різні горіхи.
Воду закип’ятити, потім остудити до теплого стану (вона має бути теплою, але не гарячою).
Додати сухі дріжджі, перемішати і залишити на 10 хвилин.
Всипати цукор, ванілін, сіль, розмішати і знову залишити на 5 хвилин.
Влити олію, просіяти борошно, акуратно додати вівсяне борошно, перемішати і залишити в теплому місці на 15 хвилин.
Замісити тісто – воно не повинно бути надто крутим, але й не має липнути до рук. Розділити його на 4-5 частин.
Кожну частину розкачати у коло завтовшки 2-3 мм. Потім розрізати: спочатку навпіл, потім кожну половину ще раз навпіл, після цього кожну четвертинку знову розрізати навпіл. У результаті вийде 8 трикутників.
На широку частину кожного трикутника викласти трохи варення.
Згорнути рогалики від широкого краю до вузького куточка, краї трохи защипнути, щоб начинка не витікала.
Деко застелити пергаментом або присипати вівсяним борошном, викласти рогалики.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 15-20 хвилин.
Готові рогалики вийняти з духовки, коли вони стануть рум’яними, і посипати цукровою пудрою.
Приготуйте також:
Через банальні помилки в платіжках кошти можуть не зарахуватися, а ви – отримаєте борг. І…
Навіть найдорожчий смартфон не витримає цих шкідливих звичок. Але більшість власників навіть не підозрюють, що…
Кетчуп – улюблений соус багатьох українців. Його додають до м'ясних та овочевих страв, подають до…
У березні 2025 року в Україні відбулася чергова індексація пенсій. Виплати було збільшено на 11,5%.…
15 липня липнева спека місцями послаблюватиметься короткочасними дощами та грозами по регіонах країни.
Які рекомендації допоможуть почуватися краще у дні з магнітними бурями?