Для заправки: оливкова олія, мед (за смаком), гірчиця (за смаком).
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: по-перше – капусти має бути вдвічі більше, ніж буряка, по-друге – буряк швидко можна приготувати в мікрохвильовці. Помити, скласти в рукав для запікання, зав’язати кінці й на 80% потужності варити 15 хвилин. Якщо буряк великий, то розрізати на декілька частин.
Астрологи обіцяють гармонійний тиждень: багато хто відчує впевненість і ясність, а натхнення допоможе завершити розпочате…
Від стародавніх китайців до сучасних дієтологів - всі сходяться в одному: груші продовжують життя. Дізнайтеся,…
Обмеження їжі — лише видима частина посту. Головне відбувається всередині людини: боротьба з гордістю, роздратуванням…
Закон дає лише півроку, щоб заявити свої права на нерухомість. Пропущений термін не вирок, але…
Гарбуз – символ осені та джерело затишку на кухні. Ці три простих рецепти допоможуть перетворити…
Здається, старі платівки давно втратили цінність? Помиляєтесь. Вініл радянських та українських ансамблів сьогодні знову в…