Для заправки: оливкова олія, мед (за смаком), гірчиця (за смаком).
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: по-перше – капусти має бути вдвічі більше, ніж буряка, по-друге – буряк швидко можна приготувати в мікрохвильовці. Помити, скласти в рукав для запікання, зав’язати кінці й на 80% потужності варити 15 хвилин. Якщо буряк великий, то розрізати на декілька частин.
7 серпня Україна опиниться в тилу атмосферного фронту, тож практично всюди буде без опадів і…
В'язання — захоплююче заняття, яке потребує вмінь та правильного вибору матеріалу для роботи. Від виду…
Люди, чутливі до змін погоди, починають зазнавати дискомфорту задовго до початку реальних змін.
У Китаї дорослі все частіше звертаються до дитячих предметів, але з ностальгії. Силіконові пустушки стали…
Прикраси з камінням – не просто модний аксесуар, а потужний енергетичний інструмент. Як вибрати той,…
У 2025 році фінансова поведінка українців зазнає суттєвих змін. Те, що ще 10 років тому…