Для заправки: оливкова олія, мед (за смаком), гірчиця (за смаком).
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: по-перше – капусти має бути вдвічі більше, ніж буряка, по-друге – буряк швидко можна приготувати в мікрохвильовці. Помити, скласти в рукав для запікання, зав’язати кінці й на 80% потужності варити 15 хвилин. Якщо буряк великий, то розрізати на декілька частин.
Телефонують і мовчать – на такі дзвінки все частіше скаржаться українці. Хто і для чого…
22 квітня подекуди в Україні знову буде дощ. Де? Кому доведеться готувати парасольки?
Що чекає на метеозалежних людей у вівторок, 22 квітня?
Вікова забудькуватість, а потім і втрата пам'яті – це прикмети старості. Але не всі літні…
Ще кілька місяців - і розпочнеться "консервна лихоманка": із фруктів та овочів господині почнуть заготовляти…
Весняні перепади температури, холодний вітер і постійний протяг з відчиненої кватирки можуть призвести до переохолодження…