У кожної господині є свої секрети приготування яблучного пирога, але іноді хочеться експериментів. Спробуйте новий рецепт, який зробить страву досконалішою. Побачите – ваш пиріг зметуть до крихти!
Раніше ми розповідали, як приготувати ароматний та золотистий пісний хмиз – смак дитинства без зайвих турбот.
Вас також можуть зацікавити новини:
За останні десять років кількість пенсіонерів в Україні скоротилася на 1,8 мільйона осіб — з…
Ситна, ароматна страва з кукурудзяної крупи та сиру готується легко та підходить для будь-якого часу…
З червня частина українців може отримати "сюрпризи" у рахунках за холодну воду та каналізацію –…
Громадяни, переміщені всередині країни через війну, з 1 червня більше не звільнені від мобілізації. ВПО…
Якщо у вас виникли сумніви щодо коректності нарахування пенсії, важливо знати, як перерахувати виплати, на…
Розпал сезону полуниці, як завжди, очікується в середині червня. У цей період краще й купувати…