1. Готуємо овочі. Капусту ріжемо великими шматками. Буряк чистимо і дуже тонко нарізаємо пластинками. Часник чистимо і ріжемо навпіл. Перець ріжемо квадратами.
2. Робимо маринад. В гарячу воду (1,5 літра) додаємо цукор і сіль.⠀
3. Беремо трилітрову банку і викладаємо овочі шарами: болгарський перець, часник, буряк, капуста. Заливаємо все оцтом і маринадом.⠀
Залишаємо банку на два дні при кімнатній температурі. Як приготується, прибираємо в холодильник. Поливаємо соняшниковою олією і подаємо на стіл».⠀
В’ячеслав Андрійович, м. Суми
Вас також можуть зацікавити новини:
У його книгах оживають русалки, відьми та чорні коти, а поряд — солдати, окупанти та…
Мільйони за кордоном і невідомо скільки в окупації. Фахівець назвала актуальні демографічні цифри на кінець…
Які свята відзначаємо у листопаді? Цей місяць поєднує важливі духовні, державні та професійні дати —…
Якщо ви втратили документи про право власності, не поспішайте панікувати. Мін'юст роз'яснив, як швидко та…
Куряче м'ясо в Україні буде дорожчати. Експерти пояснили чому і наскільки.
Сусіди посадили дерева вздовж паркану, і тепер гілки заважають. Що робити, якщо домовитись не вдається?…