1. Готуємо овочі. Капусту ріжемо великими шматками. Буряк чистимо і дуже тонко нарізаємо пластинками. Часник чистимо і ріжемо навпіл. Перець ріжемо квадратами.
2. Робимо маринад. В гарячу воду (1,5 літра) додаємо цукор і сіль.⠀
3. Беремо трилітрову банку і викладаємо овочі шарами: болгарський перець, часник, буряк, капуста. Заливаємо все оцтом і маринадом.⠀
Залишаємо банку на два дні при кімнатній температурі. Як приготується, прибираємо в холодильник. Поливаємо соняшниковою олією і подаємо на стіл».⠀
В’ячеслав Андрійович, м. Суми
Вас також можуть зацікавити новини:
Хороший врожай залежить не лише від погоди. Є кілька ключових прийомів, які допоможуть зібрати повні…
Розповідаємо, як приготувати ефектне шоколадне печиво з хрусткою скоринкою й м’якою серединкою. Вам знадибиться усього…
Українські учні вже цього навчального року вивчатимуть новий предмет. Навіщо це потрібно – пояснив міністр…
Не всі пенсіонери знають, що через одну банальну дію можуть отримати штраф до 300 гривень.…
Організація трансферу для великої групи людей — це завдання, яке потребує не тільки надійного транспорту,…
Верховна Рада України ухвалила важливе рішення щодо відзначення нової пам'ятної дати. Що відомо.