1. Готуємо овочі. Капусту ріжемо великими шматками. Буряк чистимо і дуже тонко нарізаємо пластинками. Часник чистимо і ріжемо навпіл. Перець ріжемо квадратами.
2. Робимо маринад. В гарячу воду (1,5 літра) додаємо цукор і сіль.⠀
3. Беремо трилітрову банку і викладаємо овочі шарами: болгарський перець, часник, буряк, капуста. Заливаємо все оцтом і маринадом.⠀
Залишаємо банку на два дні при кімнатній температурі. Як приготується, прибираємо в холодильник. Поливаємо соняшниковою олією і подаємо на стіл».⠀
В’ячеслав Андрійович, м. Суми
Вас також можуть зацікавити новини:
Сучасний ринок спортивного харчування переповнений яскравими упаковками та гучними гаслами: "без цукру", "sugar free", "0%…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Природний екстракт прополісу здатний не лише зміцнити коріння та пагони, а й підвищити стійкість рослин…
Ніжний бульйон, м’яке куряче м’ясо та пухкі галушки з легким ароматом часнику — цей суп…
Подорож маршрутом Ужгород – Будапешт стала одним із найпопулярніших напрямків для жителів західної України, студентів, туристів та…