“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
З 1 листопада в Україні починають заміняти чинні військові квитки та посвідчення, які матимуть розширені…
Сучасні моделі плитоносок давно перестали бути елементом лише військового екіпірування. Сьогодні їх обирають для тренувань,…
PDR або видалення вм'ятин без фарбування — це високотехнологічний метод відновлення кузова автомобіля. Він дає…
Підвищення мінімалки, індексація пенсій, призупинення виплат без ідентифікації, цифровізація відстрочок і нові виплати для військових…
Курячі сердечка по-новому. Швидка страва на найвибагливіший смак.
Холодильник працює гірше? Можливо, його просто треба розморозити.