“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
Із серпня в Україні розшириться перелік препаратів за програмою «Доступні ліки». Які обіцянки виконають і…
Старі шафи, велосипеди, коробки у загальному коридорі — не просто незручність, а пряме порушення закону.…
Морква, буряк, петрушка, цибуля – кожен овоч має свої терміни збору. Запізнишся або пошкодиш –…
Кабачок у десерті? Так, і це неймовірно смачно. Особливо якщо додати легку лимонну кислинку у…
У серпні вартість знайомого продукту різко піде вгору. За що доведеться платити більше вже наступного…
Без однієї заяви Пенсійний фонд може зупинити вашу пенсію. Хто має її подати – пояснюємо.