“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
Про що попереджають астрофізики?
Вересень вважається "золотим" місяцем для риболовлі, але навіть у цей час бувають періоди повного затишшя.…
Тиждень починається з натхнення та пристрасті, а закінчується точкою неповернення. Сонячне затемнення 21 вересня завершує…
М'ясний рулет з лаваша - проста і апетитна страва, яку можна подати як гарячою, так…
Зола – популярне та доступне натуральне добриво, багате на калій, фосфор і кальцій. Однак не…
У старій книжковій шафі можуть ховатися справжні скарби. Деякі видання, які сьогодні здаються непотрібними речами,…