“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
У Пенсійному фонді України заявили, що вже готові рішення про скасування пільг та субсидій на…
Благодійна організація надає продуктові набори людям похилого віку. Куди звертатися за гуманітарною допомогою та яким…
У Нафтогазі повідомили, який спосіб оплати за спожитий газ потрібно обрати і що робити, якщо…
Звичка залишати телефон біля ліжка здається безпечною. Але експерти попереджають: така дрібниця може зашкодити вашому…
Знана багатьма українська телеведуча Тетяна Цимбал працювала на телебаченні близько 50 років. Тепер отримує пенсію,…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.