“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
Огірки, посаджені через розсаду, дозволяють зібрати більш ранній врожай. Але досвідчені городники знають, що при…
На всій території нашої країни очікується літній характер погоди з високими температурними показниками та малохмарним…
Магнітні бурі серйозної небезпеки не несуть, але можуть ускладнити життя тим, хто має проблеми зі…
Підвищення температури на планеті може спричинити різке зростання кількості психічних розладів до 2050 року. Вчені…
Колись мертва зона сьогодні дивує життям. На території Чорнобильського заповідника зафіксували найбільше стадо благородних оленів…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…