“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…
В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…
В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…
Міністерство охорони здоров’я пропонує новий підхід до формування цін на лікарські засоби. Йдеться про систему…
Україна переходить до нового етапу мобілізаційної системи, де головну роль відіграватимуть цифрові інструменти. Уже за…
До завершення строку переходу від паперових трудових книжок до електронного формату залишилося близько пів року.…