Обожнюєте пиріжки? Ловіть цінну пораду! Щоб вони добре піднімалися, були м’якими і пишними і зберігали цю пишність і наступного дня, просто додайте трохи майонезу в тісто. Обов’язково спробуйте спекти так пиріжки з курагою – точно не пошкодуєте!
Раніше ми розповідали, як приготувати запашний банановий кекс.
Вас також можуть зацікавити новини:
На електронну пошту редакції надійшов лист з питанням: як часто потрібно перевіряти лічильники води і…
Пенсії в Україні отримують більше 10 млн українців, проте є й ті, що продовжують працювати.…
У сфері нерухомості ефективне управління клієнтами, лідами та угодами відіграє ключову роль. Багато рієлторів та…
Один нехитрий інгредієнт, що є в кожному домі, може пришвидшити ріст огірків у кілька разів.…
Маленькі, хрумкі та неймовірно смачні – ці тарталетки стануть справжньою окрасою великоднього столу! Готуються вони…
Наближається Великдень і чимало сімей купуватимуть святкову випічку в магазинах. Проте не всі паски, наявні…