Обожнюєте тістечко «Картопля»? Спробуйте ці найніжніші шоколадні трюфелі, що нагадують на смак улюблений десерт! Це ідеальне частування до чаювання!
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні цукерки «Шоколадно-горіхове божевілля».
1. Вершкове масло потрібно розтопити в сковороді, проте ні в якому разі не доводити до кипіння.
2. Висипаємо на сковороду до вершкового масла манку та перемішуємо до отримання крихти. Прогріваємо суміш, помішуючи, протягом трьох – п’яти хвилин на середньому вогні.
3. В іншу глибшу сковороду висипаємо цукор і 2,5 столових ложки какао-порошку. Перемішуємо на середньому вогні.
4. До суміші з какао акуратно вливаємо воду, розмішуємо так, щоб какао-порошок та цукор розчинилися у воді. Кип’ятимо шоколадну суміш протягом двох – трьох хвилин.
5 Пересипаємо в сковороду шоколадної суміші манну крихту. Усе ретельно перемішуємо, щоб вся рідина ввібралася в крупу, прогріваємо на слабкому вогні ще три – чотири хвилини та знімаємо сковороду з вогню. Масу повністю остуджуємо. Вона має бути дуже пластичною та приємною для роботи.
6. Скочуємо з шоколадної маси невеликі кульки розміром з волоський горіх і ставимо їх у холодильник для охолодження на годину – дві.
7. Охолоджені кульки обвалюємо в какао-порошку, що залишився.
Вас також можуть зацікавити новини:
Мило — основа щоденної гігієни, і сьогодні споживач найчастіше вибирає між двома форматами: тверде мило…
З віком пенсіонери України можуть розраховувати на різні надбавки до своїх виплат. Проте не всі…
Синоптики повідомляють, що чекає на регіони нашої країни 18 липня. У п'ятницю, 18 липня, у…
Який прогноз дають фахівці про геомагнітні хвилювання цього дня?
Щоранку ми стикаємося зі звичним ритуалом – тиша кухні, м'яке світло світанку, тихе шипіння води.…
Хочете заощадити час на кухні та не жертвувати смаком? Ось три прийоми, які спростять готування:…