Обожнюєте тістечко «Картопля»? Спробуйте ці найніжніші шоколадні трюфелі, що нагадують на смак улюблений десерт! Це ідеальне частування до чаювання!
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні цукерки «Шоколадно-горіхове божевілля».
1. Вершкове масло потрібно розтопити в сковороді, проте ні в якому разі не доводити до кипіння.
2. Висипаємо на сковороду до вершкового масла манку та перемішуємо до отримання крихти. Прогріваємо суміш, помішуючи, протягом трьох – п’яти хвилин на середньому вогні.
3. В іншу глибшу сковороду висипаємо цукор і 2,5 столових ложки какао-порошку. Перемішуємо на середньому вогні.
4. До суміші з какао акуратно вливаємо воду, розмішуємо так, щоб какао-порошок та цукор розчинилися у воді. Кип’ятимо шоколадну суміш протягом двох – трьох хвилин.
5 Пересипаємо в сковороду шоколадної суміші манну крихту. Усе ретельно перемішуємо, щоб вся рідина ввібралася в крупу, прогріваємо на слабкому вогні ще три – чотири хвилини та знімаємо сковороду з вогню. Масу повністю остуджуємо. Вона має бути дуже пластичною та приємною для роботи.
6. Скочуємо з шоколадної маси невеликі кульки розміром з волоський горіх і ставимо їх у холодильник для охолодження на годину – дві.
7. Охолоджені кульки обвалюємо в какао-порошку, що залишився.
Вас також можуть зацікавити новини:
Ліси в Україні знаходяться під контролем держави, а їх використання регулюється чинним законодавством. Юристи Центрального…
Мирослав Вантух – відомий хореограф зі стажем трудової діяльності понад 60 років. Митець також удостоєний…
В Україні для людей з інвалідністю передбачено ряд соціальних гарантій та пільг. Вони надаються на…
Всесвітній день бороди відзначають щороку у першу суботу вересня. Здавалося б, це просто свято чоловічої…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.