Одеський форшмак – класика, яка ніколи не застаріє. Здивуйте близьких традиційною стравою, перевіреною часом. Ми розповімо, як правильно приготувати форшмак.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну намазку з 90-х.
1. Оселедець очистіть від кісток, цибулину та яблуко почистіть.
2. Яйця відваріть до готовності, очистіть від шкаралупи.
3. Цибулю попередньо трохи промаринуйте: наріжте шматочками, складіть у миску. Візьміть в однакових пропорціях гарячу воду, сіль, цукор та оцет. Змішайте, залийте цибулю та залиште на 10-15 хвилин.
4. Далі цибулю, оселедець, половинку яблука, яйця складіть у чашу блендера і перебийте до однорідного стану.
5. У готовий форшмак додайте чайну ложку розтопленого вершкового масла і знову все перемішайте.
6. Подавайте на хрусткому багеті, зверху посипавши зеленню.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якщо ви думаєте, що мурахи – нешкідливі комахи, це не так. Вони здатні розносити бактерії,…
13 квітня всюди потеплішає, крім Криму.
Чи очікуються магнітні бурі 13 квітня – який прогноз вчених? Як підготувати себе до підвищеної…
У зв’язку зі стрімким старінням населення планети, питання збереження активного довголіття набуває особливої актуальності.
Науковці вивчили здичавілих псів з зони відчуження — і побачене викликало більше запитань, ніж відповідей.…
Мінімальна пенсія для учасників бойових дій зросла у 2025 році. Окрім основної виплати, військові мають…