Одеський форшмак – класика, яка ніколи не застаріє. Здивуйте близьких традиційною стравою, перевіреною часом. Ми розповімо, як правильно приготувати форшмак.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну намазку з 90-х.
1. Оселедець очистіть від кісток, цибулину та яблуко почистіть.
2. Яйця відваріть до готовності, очистіть від шкаралупи.
3. Цибулю попередньо трохи промаринуйте: наріжте шматочками, складіть у миску. Візьміть в однакових пропорціях гарячу воду, сіль, цукор та оцет. Змішайте, залийте цибулю та залиште на 10-15 хвилин.
4. Далі цибулю, оселедець, половинку яблука, яйця складіть у чашу блендера і перебийте до однорідного стану.
5. У готовий форшмак додайте чайну ложку розтопленого вершкового масла і знову все перемішайте.
6. Подавайте на хрусткому багеті, зверху посипавши зеленню.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи буде магнітна буря 20 липня, які прогнози дають вчені та як зберегти здоров'я при…
В Україні змінено порядок нарахування однієї з пенсійних надбавок – тепер її виплата залежатиме не…
Пророк Ілля був не просто вісником істини – він жив у боротьбі, у вогні, на…
Частина пенсіонерів мають право отримати спеціальні надбавки до пенсії. Про які доплати йдеться і хто…
Сьогодні цю рибу можна зустріти лише подекуди — і то у мізерній кількості. У чому…
Більшість городників викидають рослину після першого збору врожаю, навіть не підозрюючи, що салат може знову…