Одеський форшмак – класика, яка ніколи не застаріє. Здивуйте близьких традиційною стравою, перевіреною часом. Ми розповімо, як правильно приготувати форшмак.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну намазку з 90-х.
1. Оселедець очистіть від кісток, цибулину та яблуко почистіть.
2. Яйця відваріть до готовності, очистіть від шкаралупи.
3. Цибулю попередньо трохи промаринуйте: наріжте шматочками, складіть у миску. Візьміть в однакових пропорціях гарячу воду, сіль, цукор та оцет. Змішайте, залийте цибулю та залиште на 10-15 хвилин.
4. Далі цибулю, оселедець, половинку яблука, яйця складіть у чашу блендера і перебийте до однорідного стану.
5. У готовий форшмак додайте чайну ложку розтопленого вершкового масла і знову все перемішайте.
6. Подавайте на хрусткому багеті, зверху посипавши зеленню.
Вас також можуть зацікавити новини:
Продаж особистих речей на OLX чи через соцмережі, а також грошові перекази на банківські картки…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати набір з продуктами харчування абсолютно безоплатно. Куди звертатися.
Мобільними телефонами сьогодні користуються більшість українців. Втім, не всі знають, що їх потрібно обов'язково вимикати.…
Українцям, які мають недостатньо стажу для виходу на пенсію за віком, держава пропонує допомогу. Кого…
4 червня в Україні дощі очікуються місцями у південних областях, на решті територій країни без…
Що прогнозують фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?