Млинці можна і потрібно готувати будь-якої пори року, тому що це дуже проста і дуже смачна страва. Але в Масляний тиждень популярність млинців злітає надзвичайно високо. Особливо смачні млинці фаршировані.
Млинці можна подавати просто зі сметаною, але якщо трохи постаратися, вийде безліч смачних і ситних начинок. Ось кілька недорогих і простих варіантів.
Відваріть картоплю і яйця, натріть їх на тертці. Дрібно наріжте філе оселедця, обсмажте цибулю. Змішайте всі інгредієнти з невеликою кількістю майонезу. Загорніть начинку в млинці.
Обсмажте дрібно нарізані гриби з цибулею до готовності. За бажанням додайте відварені яйця і трохи тертого сиру. Загорніть суміш у млинці.
Змішайте м’який козячий сир (або молоду бринзу) з дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки. Намажте суміш на млинець і скрутіть його.
Приготуйте картопляне пюре і змішайте його з обсмаженими грибами та цибулею. Загорніть начинку в млинці.
Змішайте сир із дрібно нарізаною зеленню та невеликою кількістю сметани. Посоліть за смаком і використовуйте як начинку для млинців.
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для вдалих робіт в саду та на городі потрібно стежити за фазами Місяця. Розповідаємо, коли…
Цей рецепт стане улюбленим: це печиво просто тане в роті, а готується дуже швидко.
Пенсійний фонд запроваджує ідентифікацію для всіх одержувачів соцдопомоги. Кому потрібно підтвердити свою особу.
Усі власники власних дач періодично розводять багаття. І гілки після поновлення крон дерев таким чином…