Млинці можна і потрібно готувати будь-якої пори року, тому що це дуже проста і дуже смачна страва. Але в Масляний тиждень популярність млинців злітає надзвичайно високо. Особливо смачні млинці фаршировані.
Млинці можна подавати просто зі сметаною, але якщо трохи постаратися, вийде безліч смачних і ситних начинок. Ось кілька недорогих і простих варіантів.
Відваріть картоплю і яйця, натріть їх на тертці. Дрібно наріжте філе оселедця, обсмажте цибулю. Змішайте всі інгредієнти з невеликою кількістю майонезу. Загорніть начинку в млинці.
Обсмажте дрібно нарізані гриби з цибулею до готовності. За бажанням додайте відварені яйця і трохи тертого сиру. Загорніть суміш у млинці.
Змішайте м’який козячий сир (або молоду бринзу) з дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки. Намажте суміш на млинець і скрутіть його.
Приготуйте картопляне пюре і змішайте його з обсмаженими грибами та цибулею. Загорніть начинку в млинці.
Змішайте сир із дрібно нарізаною зеленню та невеликою кількістю сметани. Посоліть за смаком і використовуйте як начинку для млинців.
Читайте також:
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…