У 90-х ця намазка була неодмінною частиною святкового столу, але згодом була незаслужено забута. Пропонуємо згадати цей смак та порадувати гостей простими та ситними бутербродами.
Раніше ми розповідали, як смачно засолити червону рибу.
Вас також можуть зацікавити новини:
Нове дослідження показало: одна поширена звичка під час сну може провокувати розвиток небезпечних захворювань.
Незважаючи на воєнний час, в Україні проводять заплановані підвищення пенсій. Так, у червні своє підвищення…
У вівторок, 3 червня, у західних, північних та місцями центральних областях очікується нестійка погода: пройдуть…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Як поводитися метеозалежним людям?
Трійця, одне з найбільших християнських свят, яке відзначають на п'ятдесятий день після Великодня. Тому свято…
Шпинат може бути не тільки корисним, а й справді смачним. Розкажемо, як швидко обсмажити його…