Раніше ми давали рецепт найкращого салату для швидкої вечері.
Вінегрет — класичний салат, який має безліч варіантів приготування. Сьогодні пропонуємо спробувати особливий рецепт із додаванням оселедця. Такий варіант виходить дуже смачним, поживним і точно стане улюбленою стравою на вашому столі!
1. Підготовка овочів
Овочі для вінегрету краще запікати в духовці — так вони стають ароматнішими та смачнішими. Промийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх на деко, накрийте фольгою, щільно защипнувши краї, щоб фольга слугувала кришкою. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці: картоплю і моркву — 40 хвилин, буряк — 60 хвилин. Перевіряйте готовність ножем. Після запікання дайте овочам охолонути, а потім очистьте їх від шкірки.
2. Нарізка інгредієнтів
Наріжте кубиками картоплю, моркву, цибулю, мариновані огірки, філе оселедця та зелену цибулю. Покладіть усе в одну миску, додайте консервовану червону квасолю. Окремо наріжте буряк кубиками та складіть у окрему посудину.
3. Змішування салату
Безпосередньо перед подачею до столу з’єднайте овочі з буряком, додайте сіль (обережно, адже до салату входять солоні інгредієнти) та заправте запашною домашньою олією. Ретельно перемішайте.
Ваш смачний вінегрет із оселедцем готовий! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
16 вересня переважатиме мінлива хмарність; опади очікуються лише в західних областях та на Житомирщині у…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Хочеться повернути шкірі пружність та сяйво? Маска для в'янучої шкіри з медом - натуральний спосіб…
Українці тепер можуть користуватися новою розробкою Укрпошти — мобільним додатком, який вже доступний на Android…
Майонез без хімії – це реально. Забудьте про магазинні соуси з консервантами та цукром: домашній…
Щоб ця технологія приносила максимум користі, важливо розуміти її класи, сценарії використання та підходи до…