Раніше ми давали рецепт найкращого салату для швидкої вечері.
Вінегрет — класичний салат, який має безліч варіантів приготування. Сьогодні пропонуємо спробувати особливий рецепт із додаванням оселедця. Такий варіант виходить дуже смачним, поживним і точно стане улюбленою стравою на вашому столі!
1. Підготовка овочів
Овочі для вінегрету краще запікати в духовці — так вони стають ароматнішими та смачнішими. Промийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх на деко, накрийте фольгою, щільно защипнувши краї, щоб фольга слугувала кришкою. Запікайте в розігрітій до 200°C духовці: картоплю і моркву — 40 хвилин, буряк — 60 хвилин. Перевіряйте готовність ножем. Після запікання дайте овочам охолонути, а потім очистьте їх від шкірки.
2. Нарізка інгредієнтів
Наріжте кубиками картоплю, моркву, цибулю, мариновані огірки, філе оселедця та зелену цибулю. Покладіть усе в одну миску, додайте консервовану червону квасолю. Окремо наріжте буряк кубиками та складіть у окрему посудину.
3. Змішування салату
Безпосередньо перед подачею до столу з’єднайте овочі з буряком, додайте сіль (обережно, адже до салату входять солоні інгредієнти) та заправте запашною домашньою олією. Ретельно перемішайте.
Ваш смачний вінегрет із оселедцем готовий! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина українців можуть отримати грошову допомогу в межах нової програми від міжнародного фонду ERC. Як…
Щоб цибуля добре зберігалася до весни, досвідчені овочівники дали просту пораду. Для багатьох вона здасться…
Від справного димаря чи вентиляційного каналу залежить не лише комфорт, а й безпека. Несправність може…
В Укрзалізниці повідомили, що з 1 серпня буде змінено порядок придбання і повернення квитків на…
Які пенсії та надбавки встановлені до виплат пенсіонерам, які досягли 70 років у 2025 році.…
У липні мешканці південних регіонів України зіткнулися з масштабним нашестям перелітної та єгипетської сарани. Чи…