Раніше ми давали рецепт ситної картопляної запіканки з м’ясом.
Ароматна, апетитна та хрустка – запечена картопля по-польськи стане чудовим доповненням до будь-якого столу! Завдяки поєднанню спецій та оливкової олії ця страва набуває особливого смаку та золотистої скоринки.
1. Картоплю добре помити, відварити в мундирі, потім очистити. Якщо бульби великі – нарізати. Посолити.
2. В окремій мисці змішати оливкову олію, спеції та подрібнений часник.
3. Полити картоплю ароматною сумішшю, ретельно перемішати.
4. Викласти на деко та запікати при 200°C до рум’яної скоринки, періодично помішуючи.
Смачного! Ця картопля ідеально смакує як самостійна страва або як гарнір до м’яса чи риби.
Читайте також:
Літо розпочалося, а з ним прийшла і спека. Освіжитися в таку погоду найкраще допоможе холодний…
Деяким українцям припинять виплачувати соціальну допомогу у червні. Хто залишиться без виплат та з чим…
Пенсійний фонд України почав виплачувати пенсії за червень. Хто цього місяця отримає надбавку за три…
Частина українців можуть подати заявку на отримання грошової допомоги від міжнародної організації. Як це зробити.
Продаж особистих речей на OLX чи через соцмережі, а також грошові перекази на банківські картки…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати набір з продуктами харчування абсолютно безоплатно. Куди звертатися.