Раніше ми давали рецепт ситної картопляної запіканки з м’ясом.
Ароматна, апетитна та хрустка – запечена картопля по-польськи стане чудовим доповненням до будь-якого столу! Завдяки поєднанню спецій та оливкової олії ця страва набуває особливого смаку та золотистої скоринки.
1. Картоплю добре помити, відварити в мундирі, потім очистити. Якщо бульби великі – нарізати. Посолити.
2. В окремій мисці змішати оливкову олію, спеції та подрібнений часник.
3. Полити картоплю ароматною сумішшю, ретельно перемішати.
4. Викласти на деко та запікати при 200°C до рум’яної скоринки, періодично помішуючи.
Смачного! Ця картопля ідеально смакує як самостійна страва або як гарнір до м’яса чи риби.
Читайте також:
Якщо телефон став швидко розряджатися, проблема може бути в налаштуваннях або навіть у температурі довкілля.…
В Україні кожен власник житла зобов'язаний проводити повірку лічильників води раз на чотири роки. Це…
Якою буде синоптична ситуація в країні в понеділок, 21 липня?
Важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Бутербродниця чи сендвічниця – незамінний помічник на кухні, особливо якщо в будинку є школярі чи…
Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…