Новини

Готуємо запечену картоплю по-польськи: швидко, смачно та апетитно

Раніше ми давали рецепт ситної картопляної запіканки з м’ясом.

Ароматна, апетитна та хрустка – запечена картопля по-польськи стане чудовим доповненням до будь-якого столу! Завдяки поєднанню спецій та оливкової олії ця страва набуває особливого смаку та золотистої скоринки.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Часник – 2 зубчики
  • Базилік – 1 ч. л.
  • Орегано – 1 ч. л.
  • Паприка солодка – 1 ч. л.
  • Оливкова олія – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Приготування:

1. Картоплю добре помити, відварити в мундирі, потім очистити. Якщо бульби великі – нарізати. Посолити.
2. В окремій мисці змішати оливкову олію, спеції та подрібнений часник.
3. Полити картоплю ароматною сумішшю, ретельно перемішати.
4. Викласти на деко та запікати при 200°C до рум’яної скоринки, періодично помішуючи.

Смачного! Ця картопля ідеально смакує як самостійна страва або як гарнір до м’яса чи риби.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Телефон почав розряджатися рекордно швидко: 5 основних причин для цього

Якщо телефон став швидко розряджатися, проблема може бути в налаштуваннях або навіть у температурі довкілля.…

21/07/2025 07:45
  • Новини

Хто повинен платити за повірку лічильників води і кому доведеться купувати новий прилад

В Україні кожен власник житла зобов'язаний проводити повірку лічильників води раз на чотири роки. Це…

21/07/2025 05:39
  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 21 липня

Якою буде синоптична ситуація в країні в понеділок, 21 липня?

20/07/2025 21:59
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 21 липня 2025 року

Важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю

20/07/2025 21:18
  • Статті

Купуємо бутербродницю: що треба знати?

Бутербродниця чи сендвічниця – незамінний помічник на кухні, особливо якщо в будинку є школярі чи…

20/07/2025 20:41
  • Новини

На якому боці ви спите: лівий бік – шлях до здоров’я

Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…

20/07/2025 19:51