Раніше ми давали рецепт ситної картопляної запіканки з м’ясом.
Ароматна, апетитна та хрустка – запечена картопля по-польськи стане чудовим доповненням до будь-якого столу! Завдяки поєднанню спецій та оливкової олії ця страва набуває особливого смаку та золотистої скоринки.
1. Картоплю добре помити, відварити в мундирі, потім очистити. Якщо бульби великі – нарізати. Посолити.
2. В окремій мисці змішати оливкову олію, спеції та подрібнений часник.
3. Полити картоплю ароматною сумішшю, ретельно перемішати.
4. Викласти на деко та запікати при 200°C до рум’яної скоринки, періодично помішуючи.
Смачного! Ця картопля ідеально смакує як самостійна страва або як гарнір до м’яса чи риби.
Читайте також:
Щоб уникнути короткого замикання та пожежі, експерти радять не підключати деякі прилади до подовжувачів. Про…
У 2026 році Укрзалізниця збереже систему пільгового проїзду для окремих категорій пасажирів. Водночас не всі…
Цей простий рецепт дозволяє швидко приготувати ніжні пісні кекси з насиченим смаком меду й сухофруктів.…
Пенсіонерам віком від 65 років держава гарантує мінімальний розмір пенсії, який може бути вищим за…
З початком нового бюджетного року держава посилює контроль за соціальними виплатами. У результаті частина пенсіонерів…
Частина українців має можливість зекономити на оплаті газу завдяки спеціальній знижці. Як її отримати?