Раніше ми давали рецепт ситної картопляної запіканки з м’ясом.
Ароматна, апетитна та хрустка – запечена картопля по-польськи стане чудовим доповненням до будь-якого столу! Завдяки поєднанню спецій та оливкової олії ця страва набуває особливого смаку та золотистої скоринки.
1. Картоплю добре помити, відварити в мундирі, потім очистити. Якщо бульби великі – нарізати. Посолити.
2. В окремій мисці змішати оливкову олію, спеції та подрібнений часник.
3. Полити картоплю ароматною сумішшю, ретельно перемішати.
4. Викласти на деко та запікати при 200°C до рум’яної скоринки, періодично помішуючи.
Смачного! Ця картопля ідеально смакує як самостійна страва або як гарнір до м’яса чи риби.
Читайте також:
Багато городників не приділяють уваги гірчиці як сидерату, вважаючи її другорядною рослиною. Але дарма!
Великдень — це час, коли хочеться тепла, домашнього затишку й особливих смаків. Якщо вам до…
З 1 липня в Україні набудуть чинності зміни, які стосуються кожного домогосподарства. Однією з головних…
В Україні можуть змінити головний фінансовий орієнтир – Нацбанк вже працює над стратегією, яка повністю…
Здоров'я та довголіття наших чотирилапих друзів безпосередньо залежить від якості їхнього щоденного раціону. Неправильне або…
У 2025 році мінімальна зарплата в Україні залишиться на рівні 8000 грн, що є найнижчим…