Новини

Смачне та корисне гарбузове тісто для піци: спробуйте новий рецепт

Раніше ми давали рецепт дріжджового тіста для піци.

Гарбузове тісто для піци — це не лише яскравий колір, а й користь для здоров’я! У сезон гарбуза можна легко приготувати таку основу для піци, яка стане смачним і корисним доповненням до вашого раціону.

Інгредієнти:

  • Тепла вода — 120 мл
  • Гарбуз — 150 г
  • Борошно — 2,5 склянки
  • Олія — 1 ст. л.
  • Сухі дріжджі — 5 г (0,5 ч. л.)
  • Цукор — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 3 щіпки.

Приготування:

  1. Гарбуз очистити від шкірки, натерти на тертці, тушкувати у воді 10-15 хвилин. Пюрирувати та охолодити.
  2. У мисці змішати теплу воду, сіль, цукор і дріжджі. Додати частину борошна, перемішати. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин.
  3. Додати гарбузове пюре, олію та решту борошна. Замісити м’яке тісто.
  4. Залишити тісто під рушником на 30 хвилин для підйому.
  5. Тісто готове до використання! Його можна розкачати в основу для піци та випікати з улюбленими начинками.

Спробуйте гарбузове тісто для піци й здивуйте рідних яскравим і корисним смаком!

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Банківські картки для отримання пенсій: ПриватБанк повідомив важливу інформацію для клієнтів

Відтепер відкрити пенсійну картку можна навіть без візиту до банку. Розповідаємо, як це зробити.

08/08/2025 19:46
  • Новини

Пенсії переформатують: хто втратить виплати, а хто отримає більше

Новий міністр соцполітики оголосив про плани змінити модель соціальної підтримки, запровадити накопичувальну систему та замінити…

08/08/2025 17:55
  • Новини

Хитрий пенсійний секрет: як збільшити пенсію на кілька сотень (відео)

Розмір вашої майбутньої пенсії може залежати не лише від зарплати та стажу, а навіть від…

08/08/2025 17:07
  • Новини

Карітас надаватиме грошову допомогу протягом шести місяців: як отримати виплати

Частина українців можуть подати заявку на отримання грошової допомоги від відомої організації. Як це зробити.

08/08/2025 15:58
  • Новини

Ніколи не зберігайте картоплю поруч із цим овочем – вона швидко зіпсується і втратить смакові якості

Картоплю – не дарма в Україні називають другим хлібом. ЇЇ смажать, варять, печуть і додають…

08/08/2025 14:53
  • Новини

Баклажани по-грузинськи на зиму – ніколи не набридають: готуйте одразу кілька порцій

Баклажани по-грузинськи – це яскрава, пряна та дуже ароматна закуска, яка стане справжньою окрасою зимового…

08/08/2025 13:34