Домашній паштет із курячої печінки готується швидко і з простих інгредієнтів. З магазинним не зрівняється – натуральні продукти, ніякої хімії і максимум користі. Пропонуємо найпростіший рецепт цієї смачної страви.
Печінковий паштет готовий. Він чудово підходить як перекус або ситний сніданок.
Вам буде корисно:
У Міністерстві внутрішніх справ звернулися до українців із попередженням. Шахраї вигадали нову схему обману, через…
В Україні понад 160 тисяч пенсіонерів залишаються у списках військовозобов’язаних. Відмова від служби для них…
12 вересня, з Ужгорода вирушили перші прямі рейси до столиць Європи. Як курсують нові поїзди…
В Україні навіть неповнолітні можуть офіційно зареєструвати транспортний засіб на своє ім’я. Законодавство дозволяє таке…
Все більше українців офіційно працюють у Польщі, відтак зростає кількість тих, хто отримує право на…
Сучасний ринок спортивного харчування переповнений яскравими упаковками та гучними гаслами: "без цукру", "sugar free", "0%…