Домашній паштет із курячої печінки готується швидко і з простих інгредієнтів. З магазинним не зрівняється – натуральні продукти, ніякої хімії і максимум користі. Пропонуємо найпростіший рецепт цієї смачної страви.
Печінковий паштет готовий. Він чудово підходить як перекус або ситний сніданок.
Вам буде корисно:
«Одеському життю» виповнилося 18 років!
Юлія Свириденко – новий прем'єр України. Без коси, популізму та політичного театру, але з програмою…
Деяким українцям уряд планує встановити нові виплати у сумі 7 тисяч гривень.
У серпні вдала риболовля залежить не тільки від місця, а й від дати. Місячні фази…
Щороку вимоги для виходу на пенсію в Україні стають суворішими. Якщо раніше вистачало 15 років,…
Новий порядок: посвідчення осіб з інвалідністю більше не потребують термінової заміни. Пояснюємо, що змінилося.