Домашній паштет із курячої печінки готується швидко і з простих інгредієнтів. З магазинним не зрівняється – натуральні продукти, ніякої хімії і максимум користі. Пропонуємо найпростіший рецепт цієї смачної страви.
Печінковий паштет готовий. Він чудово підходить як перекус або ситний сніданок.
Вам буде корисно:
Магнітні бурі серйозної небезпеки не несуть, але можуть ускладнити життя тим, хто має проблеми зі…
Підвищення температури на планеті може спричинити різке зростання кількості психічних розладів до 2050 року. Вчені…
Колись мертва зона сьогодні дивує життям. На території Чорнобильського заповідника зафіксували найбільше стадо благородних оленів…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…
Ніжне, соковите й з легкою пікантністю — м’ясо, запечене в цибульно-соєвому маринаді, стало справжнім гастрономічним…
Встановлюючи паркан між ділянками, важливо враховувати не лише свої бажання, а й норми законодавства —…