Домашній паштет із курячої печінки готується швидко і з простих інгредієнтів. З магазинним не зрівняється – натуральні продукти, ніякої хімії і максимум користі. Пропонуємо найпростіший рецепт цієї смачної страви.
Печінковий паштет готовий. Він чудово підходить як перекус або ситний сніданок.
Вам буде корисно:
Магнітні бурі є частиною космічної погоди й виникають через активність Сонця та викиди корональної маси.…
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…
В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…
Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…