“Сметанник” – це популярний домашній торт, який обов’язково був на святковому столі ще 30-40 років тому. А взагалі історія цього торта сягає часів Київської Русі і готували його спочатку селяни, у яких були свої молоко та сметана.
Пізніше торт завоював загальну любов і став популярним частуванням не лише у селах, а й у містах. Зараз на святковий стіл прийнято готувати щось вишуканіше, хоча «Сметанник» – це наше дитинство. Та й сам торт дуже смачний, ніжний та соковитий.
Читайте також: Смак дитинства: готуємо торт «Сметанник» за класичним рецептом – м’який та неймовірно соковитий
Пропонуємо рецепт зі згущеним молоком. Саме завдяки згущеному молоку, ви отримаєте неймовірно м’які коржі з легким відтінком карамелі.
Для тіста:
Для крему:
Вас також можуть зацікавити новини:
Ці рулетики готуються за лічені хвилини, а виглядають — наче з ресторану. Порадуйте свою родину…
Багато хто вважає, що чай вимиває кальцій із організму, але чи справді це так –…
Опалювальний сезон в Україні для побутових споживачів так і не розпочався. Експерт розповів, коли в…
Розуміння, де у SMD LED знаходиться анод, а де катод, - один із ключових моментів…
Чи стануть обов’язковими накопичувальні відрахування на пенсію для українців – відповів міністр соцполітики Денис Улютін.
Держава запровадила нову програму підтримки переселенців. Грошові ваучери до 2 мільйонів гривень зможуть отримати кілька…