“Сметанник” – це популярний домашній торт, який обов’язково був на святковому столі ще 30-40 років тому. А взагалі історія цього торта сягає часів Київської Русі і готували його спочатку селяни, у яких були свої молоко та сметана.
Пізніше торт завоював загальну любов і став популярним частуванням не лише у селах, а й у містах. Зараз на святковий стіл прийнято готувати щось вишуканіше, хоча «Сметанник» – це наше дитинство. Та й сам торт дуже смачний, ніжний та соковитий.
Читайте також: Смак дитинства: готуємо торт «Сметанник» за класичним рецептом – м’який та неймовірно соковитий
Пропонуємо рецепт зі згущеним молоком. Саме завдяки згущеному молоку, ви отримаєте неймовірно м’які коржі з легким відтінком карамелі.
Для тіста:
Для крему:
Вас також можуть зацікавити новини:
Свята наближаються. Ось які символи удачі добробуту й оновлення кладуть під ялинку на Різдво.
Мобілізаційні міри у наступному році стануть жорсткіші. Чому перелік «вручальників» повісток стане ширшим і кого…
Подвійна підтримка українців взимку в дії. Кому доступні обидві державні виплати?
Помідори вже багато років залишаються головною культурою у нашій родині. Ми вирощуємо їх виключно зі…
Законодавство України передбачає надання соціальної допомоги найбільш вразливим верствам населення. Що означає повне держутримання та…
Ці продукти та страви категорично не підходять для зберігання в теплі під час блекаутів. Повний…