“Сметанник” – це популярний домашній торт, який обов’язково був на святковому столі ще 30-40 років тому. А взагалі історія цього торта сягає часів Київської Русі і готували його спочатку селяни, у яких були свої молоко та сметана.
Пізніше торт завоював загальну любов і став популярним частуванням не лише у селах, а й у містах. Зараз на святковий стіл прийнято готувати щось вишуканіше, хоча «Сметанник» – це наше дитинство. Та й сам торт дуже смачний, ніжний та соковитий.
Читайте також: Смак дитинства: готуємо торт «Сметанник» за класичним рецептом – м’який та неймовірно соковитий
Пропонуємо рецепт зі згущеним молоком. Саме завдяки згущеному молоку, ви отримаєте неймовірно м’які коржі з легким відтінком карамелі.
Для тіста:
Для крему:
Вас також можуть зацікавити новини:
Відчуваєте, що підйом сходами став стомлюючим, а сумки здаються важчими? Це може бути не просто…
З 2025 року українці віком від 60 років отримали право добровільно служити за контрактом в…
У системі соцвиплат – важливі зміни. Наразі призначенням та виплатами допомоги людям з інвалідністю займається…
Цей рецепт – яскравий доказ того, що кулінарні експерименти можуть бути простими та смачними. Малина,…
Верховна Рада проголосувала за закон, який значно розширює повноваження генерального прокурора та обмежує незалежність НАБУ…
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан знову шокував Європу проросійською заявою. Що змушує лідера країни-члена ЄС підтримувати…