Пропонуємо трохи поностальгувати та приготувати печиво, смак якого напевно знайомий з дитинства – одне з найпопулярніших в арсеналі наших мам та бабусь. Цей нескладний рецепт принесе багато задоволення!
Раніше ми розповідали, найпростіший і найбюджетніший рецепт повітряного печива.
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером протягом 2-3 хвилин до світлої маси.
2. Жовтки перетріть через сито, додайте до них сметану і збийте за допомогою міксера.
3. Потроху додавайте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини – одну накрийте, а іншу скачайте в джгут.
5. Джгут розділіть на 15-17 частин і кожен шматочок покладіть чверть волоського горіха.
6. Покладіть вам і каштани на лист, покритий пергаментом. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі попередньо приберіть у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі налийте в ківш молоко, додайте цукор та масло. Поставте на вогонь і тримайте, поки цукор не розчиниться. Доведіть до кипіння. Дайте глазурі охолонути протягом 5 хвилин.
9. Кожен каштан зануріть у глазур і обваляйте у вафельній крихті. Заберіть у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур остигнула.
Вас також можуть зацікавити новини:
Скільки коштує дах над головою у Європі? Numbeo порівняв ціни на житло для біженців.
Різдвяний піст — це нагода переглянути свій раціон, додати більше овочів, бобових і зменшити частку…
В країні скоро може з'явитися нове релігійне свято і новий вихідний день. Які аргументи авторів…
Громадяни вже почали отримувати грошову допомогу від держави. Хто може претендувати на 6500 грн та…
Законодавство України передбачає штрафні санкції за неправильне використання генераторів. Та чи працюють ці норми зараз,…
Хочете отримати хороший урожай перцю і щоб самі плоди були м'ясистими та смачними? Обирайте ці…