Пропонуємо трохи поностальгувати та приготувати печиво, смак якого напевно знайомий з дитинства – одне з найпопулярніших в арсеналі наших мам та бабусь. Цей нескладний рецепт принесе багато задоволення!
Раніше ми розповідали, найпростіший і найбюджетніший рецепт повітряного печива.
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером протягом 2-3 хвилин до світлої маси.
2. Жовтки перетріть через сито, додайте до них сметану і збийте за допомогою міксера.
3. Потроху додавайте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини – одну накрийте, а іншу скачайте в джгут.
5. Джгут розділіть на 15-17 частин і кожен шматочок покладіть чверть волоського горіха.
6. Покладіть вам і каштани на лист, покритий пергаментом. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі попередньо приберіть у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі налийте в ківш молоко, додайте цукор та масло. Поставте на вогонь і тримайте, поки цукор не розчиниться. Доведіть до кипіння. Дайте глазурі охолонути протягом 5 хвилин.
9. Кожен каштан зануріть у глазур і обваляйте у вафельній крихті. Заберіть у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур остигнула.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні змінять підхід до працевлаштування окремих категорій працівників. Що саме зміниться та кого це…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомого міжнародного фонду. Оголошено про прийом заявок.
Тисячі пенсіонерів в Україні стикаються з неприємним сюрпризом: десятки років офіційного трудового стажу раптово пропадають…
Газопостачальні компанії, зокрема "Нафтогаз", мають право відрізати газ за борги. Але зробити це можна лише…
Проблеми зі сном стали звичними для мільйонів людей. Але дієтологи впевнені: один простий і доступний…
Страховий стаж відіграє ключову роль під час призначення пенсії. Сьогодні українці можуть швидко й зручно…