Пропонуємо трохи поностальгувати та приготувати печиво, смак якого напевно знайомий з дитинства – одне з найпопулярніших в арсеналі наших мам та бабусь. Цей нескладний рецепт принесе багато задоволення!
Раніше ми розповідали, найпростіший і найбюджетніший рецепт повітряного печива.
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером протягом 2-3 хвилин до світлої маси.
2. Жовтки перетріть через сито, додайте до них сметану і збийте за допомогою міксера.
3. Потроху додавайте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини – одну накрийте, а іншу скачайте в джгут.
5. Джгут розділіть на 15-17 частин і кожен шматочок покладіть чверть волоського горіха.
6. Покладіть вам і каштани на лист, покритий пергаментом. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі попередньо приберіть у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі налийте в ківш молоко, додайте цукор та масло. Поставте на вогонь і тримайте, поки цукор не розчиниться. Доведіть до кипіння. Дайте глазурі охолонути протягом 5 хвилин.
9. Кожен каштан зануріть у глазур і обваляйте у вафельній крихті. Заберіть у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур остигнула.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українців поважного віку запрошують зареєструватися на нову гуманітарну допомогу. Деякі пенсіонери зможуть отримати допомогу з…
На які доплати та надбавки можуть розраховувати пенсіонери, досягнувши віку 70 років і більше, що…
Частину українців змусять повернути гроші, виплачені на оплату комунальних послуг, назад державі. Стало відомо, кого…
Багато хто вважає, що кориснішої риби ніж лосось немає і бути не може. Але це…
Частина українських пенсіонерів отримують виплати від Пенсійного фонду на банківські картки. Що треба знати пенсіонерам…
Мрієш про новий смартфон, геймерську консоль чи розумний гаджет для дому? Тоді час зазирнути до…