Раніше ми надавали рецепт творожно-шоколадного мусу.
Цей яблучний мус з манкою — справжній смачний і корисний десерт, який можна приготувати за кілька простих кроків. Легкий, повітряний і з приємним яблучним ароматом, він потішить навіть найвибагливіших гурманів. Ідеальний як для сімейного чаювання, так і для святкового столу.
Цей мус відмінно підійде як самостійне частування або легкий десерт після обіду. А завдяки яблукам він не тільки смачний, але й корисний! Насолоджуйтеся!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк «Зебра».
Яка буде синоптична ситуація в країні 30 липня? На сході очікується суха спекотна погода, а…
Більшість сучасних людей активно користуються навушниками, щоб слухати музику чи подкасти, дивитися кіно, грати в…
Магнітні бурі можуть впливати на здоров'я людей, тому попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Національний банк України оголосив про майбутні зміни у грошовій системі: одні монети вилучають, інші залишають…
Останній місяць літа в Україні відзначений безліччю свят. Серед них як найважливіші церковні дати, так…
Періодична або постійна біль у ділянці таза може бути не просто наслідком втоми чи переохолодження.…