Раніше ми надавали рецепт творожно-шоколадного мусу.
Цей яблучний мус з манкою — справжній смачний і корисний десерт, який можна приготувати за кілька простих кроків. Легкий, повітряний і з приємним яблучним ароматом, він потішить навіть найвибагливіших гурманів. Ідеальний як для сімейного чаювання, так і для святкового столу.
Цей мус відмінно підійде як самостійне частування або легкий десерт після обіду. А завдяки яблукам він не тільки смачний, але й корисний! Насолоджуйтеся!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк «Зебра».
17 вересня атмосферний фронт несе дощову та вологу погоду. У східних та південних областях очікується…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня, що говорять про активність Сонця астрофізики?
Ці фіолетові овочі смачні, малокалорійні і при правильному приготуванні стають справжньою криницею вітамінів. Дізнайтесь, про…
У бюджеті-2026 на субсидії та пільги передбачили 42,321 млрд грн – підтримку отримають 2,7 мільйона…
Коли мова заходить про смачний і ароматний бульйон, більшість із нас згадує курячі крильця або…
Українські ветерани можуть розраховувати на підвищену пенсію та надбавки, які залежать від прожиткового мінімуму. Подробиці…