Раніше ми надавали рецепт творожно-шоколадного мусу.
Цей яблучний мус з манкою — справжній смачний і корисний десерт, який можна приготувати за кілька простих кроків. Легкий, повітряний і з приємним яблучним ароматом, він потішить навіть найвибагливіших гурманів. Ідеальний як для сімейного чаювання, так і для святкового столу.
Цей мус відмінно підійде як самостійне частування або легкий десерт після обіду. А завдяки яблукам він не тільки смачний, але й корисний! Насолоджуйтеся!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк «Зебра».
Маленькі, хрумкі та неймовірно смачні – ці тарталетки стануть справжньою окрасою великоднього столу! Готуються вони…
Наближається Великдень і чимало сімей купуватимуть святкову випічку в магазинах. Проте не всі паски, наявні…
Деякі пенсіонери мають терміново звернутися до Пенсійного фонду, щоб пенсійні виплати не призупинили. Кому це…
Частина українців може зареєструватися на отримання нової грошової допомоги між відомого міжнародного фонду. Що для…
Частина українців буде змушена заплатити за комунальні послуги у травні значно більше, ніж раніше. З…
Біль у попереку може з'являтися будь-якої пори року, але саме навесні у багатьох можливе загострення.…