Раніше ми надавали рецепт творожно-шоколадного мусу.
Цей яблучний мус з манкою — справжній смачний і корисний десерт, який можна приготувати за кілька простих кроків. Легкий, повітряний і з приємним яблучним ароматом, він потішить навіть найвибагливіших гурманів. Ідеальний як для сімейного чаювання, так і для святкового столу.
Цей мус відмінно підійде як самостійне частування або легкий десерт після обіду. А завдяки яблукам він не тільки смачний, але й корисний! Насолоджуйтеся!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк «Зебра».
Президент Володимир Зеленський анонсував запуск у грудні нової програми "зимова єПідтримка. Окрім фінансової допомоги українці…
Якщо родич із деменцією вже не може самостійно приймати рішення, опіку потрібно оформити офіційно через…
На заправці більшість водіїв діють автоматом — вставили пістолет, оплатили, поїхали. Але саме в ці…
Якщо хочете відчути справжній смак Закарпаття, приготуйте токан по-хустськи. Прості інгредієнти перетворюються на ароматну, ситну…
У листопаді внутрішньо переміщені особи в Україні продовжать отримувати державну фінансову допомогу. Дізнайтеся, які суми…
В Україні готується реформа житла: новий законопроект пропонує змінити правила володіння житлом.