Качку заздалегідь розморозити, якщо вона заморожена.
Обпалити тушку, видалити пір’я, що залишилися, зайвий жир і шкіру.
Промити качку зовні та всередині, обсушити паперовим рушником.
Для маринаду з’єднати олію, цукор, сіль, перець, нарізаний часник і перемішати.
Змастити качку часниковою олією з усіх боків, загорнути у харчову плівку і прибрати у холодильник на 3-6 годин.
Очистити цибулю, нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з олією 5-7 хвилин.
Яблуко почистити, нарізати кубиками, додати до цибулі і обсмажити 1-2 хвилини.
Викласти квашену капусту, перемішати, додати перець і цукор, тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин. Остудити начинку.
Нафарширувати качку приготованою начинкою і покласти у форму для запікання, закріпити краї розрізу зубочистками або ниткою.
Нафарширувати качку приготованою начинкою, закріпити розріз на черевці зубочистками або ниткою і покласти у форму для запікання.
Накрити качку фольгою і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 1,5-2 години.
Зняти фольгу, змастити качку соком, що утворився, і запікати ще 30 хвилин.
Приготуйте також:
Вересень в Україні розпочався з аномально теплої та сонячної погоди, яка нагадувала літо. Але метеорологи…
Сирок і яйця у смачному поєднанні. Цей рецепт згодиться на кожен день і підійде до…
Данило Гетманцев нагадав що вже 150 днів у Верховній раді не можуть розглянути законопроєкт про…
«Нафтогаз» повідомив, що побутові споживачі, які вчасно розрахуються за газ, зможуть зекономити. Що варто знати…
Уже давно не таємниця, що крабові палички називаються так лише умовно. Справжнє м'ясо краба вважається…
Звільнення з армії – це перехід до цивільного життя, але з ним приходять питання про…