Качку заздалегідь розморозити, якщо вона заморожена.
Обпалити тушку, видалити пір’я, що залишилися, зайвий жир і шкіру.
Промити качку зовні та всередині, обсушити паперовим рушником.
Для маринаду з’єднати олію, цукор, сіль, перець, нарізаний часник і перемішати.
Змастити качку часниковою олією з усіх боків, загорнути у харчову плівку і прибрати у холодильник на 3-6 годин.
Очистити цибулю, нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з олією 5-7 хвилин.
Яблуко почистити, нарізати кубиками, додати до цибулі і обсмажити 1-2 хвилини.
Викласти квашену капусту, перемішати, додати перець і цукор, тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин. Остудити начинку.
Нафарширувати качку приготованою начинкою і покласти у форму для запікання, закріпити краї розрізу зубочистками або ниткою.
Нафарширувати качку приготованою начинкою, закріпити розріз на черевці зубочистками або ниткою і покласти у форму для запікання.
Накрити качку фольгою і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 1,5-2 години.
Зняти фольгу, змастити качку соком, що утворився, і запікати ще 30 хвилин.
Приготуйте також:
Бажаєте переоформити квартиру, але інші власники перебувають за кордоном? Закон України чітко визначає, які дії…
Хочете, щоб ваші трояндові кущі цвіли пишно, як ніколи? Обов'язково використайте просте осіннє підживлення.
Наприкінці жовтня пролунали кілька гучних прогнозів щодо завершення війни в Україні. І рабин, і ясновидиця…
Літній вік - це час, коли особливо важливо відчувати увагу, турботу та підтримку. У мегаполісі,…
Обожнюєте відомі кокосові цукерки? Їх легко можна приготувати в домашніх умовах з мінімуму інгредієнтів. Обов'язково…
Можливості для подання показань лічильників та оплати газу в Україні розширили. Що треба знати споживачам.