Круглі або напівкруглі коржики з прісного тіста з начинкою, обсмажені на сковороді, припадуть до душі всій родині. Начинка може бути найрізноманітнішою, як м’ясною, так і з овочів.
Гарбуз відмінно підходить як начинка – ніжна і злегка солодкувата. Гарбуз добре гармонує із цибулею, зеленню, спеціями. Дуже простий рецепт – і легко, і смачно.
Спробуйте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Хочете отримати хороший урожай озимого часнику? Обов'язково внесіть це просте добриво в листопаді.
Хочете здивувати близьких оригінальною стравою з гарбуза? Приготуйте з нього паштет.
Чимало українців частину життя працюють неофіційно, у результаті чого не мають достатньо стажу для виходу…
21 листопада Церква вшановує Архістратига Михаїла і всі Небесні Сили безтільні. Цей день нагадує нам:…