Круглі або напівкруглі коржики з прісного тіста з начинкою, обсмажені на сковороді, припадуть до душі всій родині. Начинка може бути найрізноманітнішою, як м’ясною, так і з овочів.
Гарбуз відмінно підходить як начинка – ніжна і злегка солодкувата. Гарбуз добре гармонує із цибулею, зеленню, спеціями. Дуже простий рецепт – і легко, і смачно.
Спробуйте також:
В Україні стартувала реформа системи соцзахисту: 39 видів державних допомог і стипендій тепер призначає та…
Багато хто вважає його корисним, але лікарі попереджають: цей фрукт може завдати шкоди організму не…
Іноді, відкриваючи плитку шоколаду чи коробку цукерок, можна побачити на їхній поверхні дивний білий наліт.…
За українським законодавством дитина отримує прізвище батьків. Якщо у матері й батька вони різні, батьки…
Діти військовослужбовців, які загинули, померли чи зникли безвісти, мають право на пенсію у разі втрати…
Данилко може виконувати хіти російською без порушення закону. Івановська порівняла стиль Сердючки з персонажами української…