Цей сир підкорить і вас, і ваших гостей. Ніжний смак із свіжими нотками зелені та легкою пряністю – від нього просто неможливо відірватися! А готуватися просто та швидко Переконайтеся у цьому самі!
Раніше ми розповідали, які страви можна приготувати із квасолі.
1. Молоко переливаємо в каструлю, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та знімаємо.
2. Яйця та сметану змішуємо за допомогою віночка або міксера до однорідності.
3. Яєчно-сметанную суміш потихеньку вливаємо в гаряче молоко, постійно помішуючи.
4. Повертаємо каструлю на вогонь та нагріваємо до слабкого кипіння. Кип’ятити потрібно протягом 5-6 хвилин на малому вогні. Знімаємо з вогню.
5. Кріп моєму, сущим, прибираємо товсті стеблами дрібно рубаємо.
6. Додаємо в каструлю з сирною масою та сироваткою сіль та куркуму, ретельно розмішуємо. Охолоджуємо вміст протягом 20 хвилин до теплого стану.
7. Додаємо в теплу масу кріп.
8. Застилаємо сито кількома шарами марлі. Кидаємо вміст каструлі на сито і чекаємо, поки основна частина сироватки стіче.
9. Збираємо краї марлі та зав’язуємо її у вузол. Підвішуємо вузлик над раковиною на 30-40 хвилин, щоб скла залишилася сироватка.
10. Вузлик із сиром кладемо в невелику ємність і ставимо в холодильник на 5-6 годин для ущільнення сиру. Можна поставити зверху вантаж.
11. Виймаємо сир, акуратно розгортаємо марлю та викладаємо сир на тарілку. Він готовий.
Вас також можуть зацікавити новини:
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?
У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…
Тиждень рішучих «ні». Зірки попереджають про важливі межі в комунікаціях.
Список міні-овочів для квартири. Що садити взимку і як доглядати?
Секрет ніжних дерунів. Проста технологія, про яку часто забувають.
Грудневі гриби в українських лісах — не казка. Що реально “вполювати” грибникам на початку зими?