Цей сир підкорить і вас, і ваших гостей. Ніжний смак із свіжими нотками зелені та легкою пряністю – від нього просто неможливо відірватися! А готуватися просто та швидко Переконайтеся у цьому самі!
Раніше ми розповідали, які страви можна приготувати із квасолі.
1. Молоко переливаємо в каструлю, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та знімаємо.
2. Яйця та сметану змішуємо за допомогою віночка або міксера до однорідності.
3. Яєчно-сметанную суміш потихеньку вливаємо в гаряче молоко, постійно помішуючи.
4. Повертаємо каструлю на вогонь та нагріваємо до слабкого кипіння. Кип’ятити потрібно протягом 5-6 хвилин на малому вогні. Знімаємо з вогню.
5. Кріп моєму, сущим, прибираємо товсті стеблами дрібно рубаємо.
6. Додаємо в каструлю з сирною масою та сироваткою сіль та куркуму, ретельно розмішуємо. Охолоджуємо вміст протягом 20 хвилин до теплого стану.
7. Додаємо в теплу масу кріп.
8. Застилаємо сито кількома шарами марлі. Кидаємо вміст каструлі на сито і чекаємо, поки основна частина сироватки стіче.
9. Збираємо краї марлі та зав’язуємо її у вузол. Підвішуємо вузлик над раковиною на 30-40 хвилин, щоб скла залишилася сироватка.
10. Вузлик із сиром кладемо в невелику ємність і ставимо в холодильник на 5-6 годин для ущільнення сиру. Можна поставити зверху вантаж.
11. Виймаємо сир, акуратно розгортаємо марлю та викладаємо сир на тарілку. Він готовий.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Експерти радять сіяти насіння одразу після збору, поки оболонка ще м’яка, та підтримувати постійну вологість…
Хочете порадувати близьких смачним тортом, але немає часу стояти в духовці? Скористайтеся цим простим рецептом.
Частина внутрішнього переміщених осіб втратить державну допомогу на проживання. У Мінсоцполітики назвали причини.
Деяким споживачам газу більше не нараховуватимуть платежі за його доставку. Кого це стосується та з…