Раніше ми давали рецепт делікатесного салату з кальмарів з плавленим сиром.
Для соусу:
Підготовка основи:
Зелень ретельно промийте та обсушіть. Викладіть її на велику тарілку, залишаючи в центрі місце для сиру.
Нарізання овочів:
Смаження сиру:
Розігрійте пательню або мультипекар. Обсмажте шматочки Халумі до золотистої скоринки з обох боків.
Приготування соусу:
У невеликій ємності змішайте олію, соус Теріякі, мед, сіль і перець. Активно збовтайте, щоб компоненти добре поєдналися.
Збірка салату:
Полийте салат приготованим соусом. У центр тарілки викладіть шматочки сиру Халумі.
Остаточний штрих:
Злегка декоруйте салат соусом Теріякі для яскравішого вигляду та додаткового аромату.
Спробуйте й інші смачні та корисні рецепти:
9 квітня в Україні відзначають Міжнародний день рожевого і Всесвітній день антикваріату. Християни вшановують пам'ять…
Як відбувається мобілізація чоловіків віком 50+ в Україні. Що треба знати кожному українцю - що…
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?