Звичайно, таку тару найчастіше використовують дачники та власники невеликих ділянок. Ті, хто вирощує розсаду професійно, купують спеціальні ємності, а любителі частіше використовують те, що є в господарстві.
І мова про стаканчики з-під кисломолочних продуктів, таких як сметана, ряжанка, йогурт. Це зручно, не потрібно вкотре витрачатися на тару, але є певні мінуси.
Так використання ємностей з-під кисломолочних продуктів може призвести до небажаних наслідків. Справа в тому, що на внутрішніх поверхнях цих стаканчиків можуть залишатися молочнокислі бактерії, які не дуже добре впливають на кореневу систему рослин.
Дачники просто промивають тару водою і висівають у неї насіння овочів, але навіть ретельне миття не допомагає позбутися мікроорганізмів.
Тому, якщо ви не хочете проблем із розсадою, краще вибирайте інші ємності. Це допоможе вам виростити здорову розсаду, яка обов’язково порадує добрим урожаєм.
Читайте також:
Цей спосіб заготівлі кабачків зберігає смак свіжих овочів і вимагає варіння. Зручний рецепт – чудовий…
Якщо ви опинилися в гострій життєвій ситуації і потребуєте підтримки — не пропустіть можливість зареєструватися…
Якщо дерева з сусідньої ділянки створюють незручності — не поспішайте з цим миритися. Закон надає…
Світлі плями, викривлене листя, пригнічений ріст – усе це ознаки небезпечного вірусу, який вражає більшість…
Без випікання, з простих інгредієнтів і з хрустким секретом усередині – ви точно приготуєте ці…
Ціна на улюблений овоч українців знову коливається. Розповідаємо, що відбувається на ринку.