Звичайно, таку тару найчастіше використовують дачники та власники невеликих ділянок. Ті, хто вирощує розсаду професійно, купують спеціальні ємності, а любителі частіше використовують те, що є в господарстві.
І мова про стаканчики з-під кисломолочних продуктів, таких як сметана, ряжанка, йогурт. Це зручно, не потрібно вкотре витрачатися на тару, але є певні мінуси.
Так використання ємностей з-під кисломолочних продуктів може призвести до небажаних наслідків. Справа в тому, що на внутрішніх поверхнях цих стаканчиків можуть залишатися молочнокислі бактерії, які не дуже добре впливають на кореневу систему рослин.
Дачники просто промивають тару водою і висівають у неї насіння овочів, але навіть ретельне миття не допомагає позбутися мікроорганізмів.
Тому, якщо ви не хочете проблем із розсадою, краще вибирайте інші ємності. Це допоможе вам виростити здорову розсаду, яка обов’язково порадує добрим урожаєм.
Читайте також:
На розмір пенсійної виплати найбільше впливають рівень заробітної плати та тривалість страхового стажу. Якою буде…
Тестостерон є ключовим для зростання м’язової маси, сили та витривалості, тому багато спортсменів використовують добавки…
Ванна кімната вирізняється високою вологістю. Після кожного прийняття ванни або душу рівень вологості повітря підвищується.…
Бувають випадки, коли овочівники обрали продуктивний сорт, правильно здійснили посадку, але огірки замість зеленців дають…
Погоду на 17 квітня в Україні визначатиме антициклон - усюди буде сухо та переважно сонячно.…
Які несподіванки чекають на метеозалежних людей цього дня?