Раніше ми давали коронну страву новорічного столу: вибирайте свій рецепт.
1. Підготовка:
2. Варіння бульйону:
3. Завершення:
4. Подача:
Дайте холодцю застигнути в холодильнику. Смачного!
Цей рецепт ідеально підходить, коли хочеться холодцю, але часу обмаль. Результат завжди смачний! Також його можна приготувати у мультиварці для ще більшої зручності.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…